ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Τέλος από την επικοινωνία της ΕΠΟ ο Παύλος Παπαδημητρίου

Μείον ένα βαρύτατο συμβόλαιο για την Ομοσπονδία - Με τι κριτήρια είχε προσληφθεί;

Με το τέλος του χρόνου τελειώνει πρόωρα η θητεία του Παύλου Παπαδημητρίου στη θέση τού υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΕΠΟ, με αρμοδιότητες για την Εθνική. Ο Παπαδημητρίου απετέλεσε μία από τις πολλές σαρωτικές αλλαγές που επιχείρησε χωρίς επιτυχία ο Γιώργος Σαρρής και οι οποίες άρχισαν με τον εύσχημο τρόπο με τον οποίο υποχρεώθηκε σε απομάκρυνση ο ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος. Ο Σαρρής, σε μία κίνηση που ξάφνιασε, άλλαξε στα της Εθνικής ακόμα και το επικοινωνιακό της σχήμα που λειτουργούσε απρόσκοπτα πριν από το 2004, και πρόσφερε στον Παύλο Παπαδημητρίου ένα βαρύ, βαρύτατο, τριετές συμβόλαιο, άγνωστο με ποια κριτήρια.
Τελικά η συμμετοχή του Παπαδημητρίου στην «επικοινωνία» της αντιπροσωπευτικής ομάδας έπεσε πάνω στη χειρότερη περίοδο της νεότερης ιστορίας της και περιορίστηκε σε μερικές επιθετικές.. 
ανακοινώσεις όταν γινόταν σκληρή κριτική στη Εθνική, στον Ρανιέρι και σε ό,τι κινήθηκε με επικριτική διάθεση γύρω από την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Η απόφαση για τη λύση της συνεργασίας με τον Παπαδημητρίου ελήφθη στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ της Ομοσπονδίας κατά την οποία υποβλήθηκε και η παραίτηση του Σαρρή. Ο δημοσιογράφος από την 1η Ιανουαρίου θα αποτελεί και τυπικά παρελθόν για την ΕΠΟ.
- από το harddog-sport