ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα ο Tζο Κόκερ

Σε ηλικία 70 ετών πέθανε ο τραγουδιστής Τζο Κόκερ, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα . Τον θάνατο του καλλιτέχνη με την χαρακτηριστική βραχνή φωνή και τις ιδιαίτερες χορευτικές κινήσεις, επιβεβαίωσε ο ατζέντης που δεν αναφέρθηκε σε περαιτέρω λεπτομέρειες. 
Ο Τζο Κόκερ, που γεννήθηκε στις 20 Μαΐου 1944 στο Σέφιλντ της Βρετανίας, ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία 16 ετών και με 3 φίλους του έφτιαξαν και συγκρότητα που του έδωσαν το όνομα Τhe Cavalliers. Η πρώτη τους εμφάνιση ήταν σε ένα κέντρο νεότητας, όπου μάλιστα πλήρωσαν και είσοδο για να μπουν να τραγουδήσουν.
Το 1968 κάνει μία συγκλονιστική διασκευή του With a little help from my friends των Mπιτλς, το οποίο τραγουδάει και στο φεστιβάλ του Woodstock (στην κιθάρα ήταν ο Τζίμι Πέιτζ). Έχει κερδίσει ένα..
βραβείο Γκράμυ το 1983 για το «Up Where We Belong». Τα πιο γνωστά του τραγούδια και οι μεγάλες του επιτυχίες είναι φυσικά το «Unchain my heart» και το «You can leave your hat on».