ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Βγαίνουν τα νούμερα;

«Δεν βγαίνουν οι αριθμοί και τα νούμερα για 180 στην τρίτη ψηφοφορία. Αντε να βγει κανα νούμερο ακόμη και από τους 168 να πάνε στους 170 με 172, αλλά μέχρι εκεί». Αυτό σχολίαζε ένας εκ των κοινοβουλευτικών συντακτών στο περιστύλιο της Βουλής.
Νωρίτερα στη δεύτερη ψηφοφορία για την Προεδρική εκλογή η υποψηφιότητα του Στ. Δήμα είχε συγκεντρώσει 168 ψήφους, έναντι 131"παρών". Στην κάλπη Δήμα προστέθηκαν και οι δύο «ανεξάρτητοι» χρυσαυγίτες βουλευτές Μπούκουρας και Αλεξόπουλος.
Από το "παρών" στο "Σταύρος Δήμας" πέρασαν οι Μίκα Ιατρίδη, Bασίλης Οικονόμου, Γιάννης Κουράκος και ο ανεκδιήγητος Παναγιώτης Μελάς. Ψήφο στο Στ. Δήμα έδωσαν οι Κ. Γιοβανόπουλος, Γ. Κασαπίδης, οι οποίοι απουσίαζαν στην πρώτη ψηφοφορία, αλλά και οι δύο «ανεξάρτητοι».. χρυσαυγίτες Στ. Μπούκουρας και Χρυσ. Αλεξόπουλος, οι οποίοι επίσης απουσίαζαν στην ψηφοφορία της 17ης Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι ο Στ. Μπούκουρας αποφυλακίστηκε την ημέρα της πρώτης ψηφοφορίας.
Απούσα από την δεύτερη ψηφοφορία λόγω προβλήματος υγείας ήταν η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά των ΑΝ.ΕΛ.