ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ποιος αντικαθιστά τον Τσεκούρα στο τιμόνι του Εθνους

Τσεκούρας, Παππάς, Τσίπρας στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου
Και επίσημα ανακοινώθηκε η αποχώρηση από το συγκρότημα του Πήγασου, του διευθυντή του Εθνους και του Εθνους της Κυριακής, Θανάση Τσεκούρα. Μάλιστα σε συνάντηση στα γραφεία της εφημερίδας, ο ίδιος ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι αποχωρεί από τη διεύθυνση των δύο φύλλων.
Οι zoornalistas είχαν γράψει από την περασμένη Κυριακή (ΕΔΩ) για την αποχώρηση του Θ. Τσεκούρα από το δημοσιογραφικό συγκρότημα του Μπόμπολα αναφέροντας μάλιστα ότι αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις μετά την αποχώρηση του επί χρόνια στελέχους των εφημερίδων του Πήγασου.
Το όνομα που ακούγεται ότι θα αναλάβει τη γενική διεύθυνση του ΕΘΝΟΥΣ είναι αυτό του..
νυν διευθυντή σύνταξης του Εθνους της Κυριακής, Μπάμπη Παπαδάκη.
Ο Τσεκούρας αναρριχήθηκε στη θέση του διευθυντή μετά τις αποχωρήσεις πολλών καταξιωμένων στελεχών από τη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου που τα τελευταία χρόνια διαφώνησαν με τις επιλογές των αφεντικών. Το πρόβλημα είναι ότι το timing της αποχώρησης Τσεκούρα δεν είναι καλό καθώς οι κυκλοφορίες των δύο φύλλων όπου ήταν διευθυντής βρίσκονται στα κατώτερα χαμηλά ever.
Το πιο σημαντικό είναι ότι στα αρνητικά του Τσεκούρα καταγράφεται το γεγονός ότι την εποχή της παντοδυναμίας του στο Εθνος, έλαβαν χώρα οι μεγαλύτερες «εκκαθαρίσεις» εργαζομένων στο συγκρότημα του Πήγασου. Μάλιστα κάποιοι είπαν ότι ο Μπόμπολας τον έκανε διευθυντή, ακριβώς  για να κάνει όλες τις απολύσεις στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου.