ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Ποιος μεγαλοδημοσιογράφος παρενοχλούσε την Φαίη

Φ. Μαυραγάνη: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από μεγάλο δημοσιογράφο»

Για το αν έχει δεχτεί ρατσισμό στη δουλειά λόγω φύλου, αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί μίλησε η δημοσιογράφος Φαίη Μαυραγάνη, σε συνέντευξη της.
«Αν θεωρούνται ρατσισμός και οι σεξουαλικοί υπαινιγμοί από κάποιον ανώτερο ή επίθεση, σαφέστατα. Και από πρόσωπα που αν έλεγα τα ονόματα, θα γινόταν σεισμός. Αλλά, όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν μπορώ να τα πω», παραδέχτηκε η Φαίη Μαυραγάνη μιλώντας στο ένθετο της «Real News».
Μάλιστα, αποκάλυψε πως τότε ήταν μόλις 18 και ο «δράστης» ήταν γνωστός δημοσιογράφος.
«Όταν μου πρωτοσυνέβη και ήμουν σπουδάστρια στη σχολή, 18 χρόνων κοριτσάκι, ένιωσα πολύ άσχημα. Ήταν από μεγάλο δημοσιογράφο και στην ηλικία και στο όνομα. Και τότε απλώς μπήκα..  στη διαδικασία να τον σιχαθώ. Δεν είχα κάνει κάτι για να τον προκαλέσω. Την περίοδο που είχα αρχίσει να δουλεύω υπήρχε πρόσωπο, που ήταν πάρα πολύ υψηλά ιστάμενο πολιτικά, το οποίο μετά την κρούση του μεγαλοδημοσιογράφου και τη δική μου απόρριψη, όταν με ξαναείδε μου είπε: “Δεν έχεις μυαλό, θα μπορούσες τώρα να είσαι πολύ ψηλά”. Αυτό με θύμωσε και ακόμα με θυμώνει», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Μαυραγάνη.
Η δημοσιογράφος τον Δεκέμβριο του 2011 είχε απολυθεί από τον ΑΝΤ1 μετά από 10 χρόνια στο κανάλι και τώρα παρουσιάζει την εκπομπή «Τώρα....ό,τι συμβαίνει» στον τηλεοπτικό σταθμό «Εψιλον».