ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

«Πόλεμος» για το κόκκινο φουστάνι της Στάη

Η πρώην τηλεπαρουσιάστρια καταγγέλλει «πένες εκβιαστών» στο σάιτ Παραπολιτικά

Αγριο ξεκατίνιασμα ανάμεσα στην Ελλη Στάη και το σάιτ Παραπολιτικά του Γιάννη Κουρτάκη, για δημοσίευμα σχετικά με το κόκκινο φόρεμα της πρώην τηλεπαρουσιάστριας της ΕΡΤ που υποτίθεται ότι κόστιζε περισσότερα από 5.200 ευρώ (στην πραγματικότητα το νούμερο ήταν ο αριθμός της σειράς του ενδύματος).
Η Στάη, που ως φαίνεται την πείραξε πολύ και η ατάκα «η Έλλη άλλωστε έχει παρελθόν αγώνων στον σοσιαλισμό...», επιτέθηκε με δριμύτητα στους υπεύθυνους της ιστοσελίδας χλευάζοντας το «έγκριτο σάιτ Παραπολιτικά» και λέγοντας ότι δεν υπήρξε λάθος και πως η όλη ιστορία στήθηκε απολύτως σκόπιμα. Μάλιστα η Στάη κάλεσε τον Γιάννη Κουρτάκη των Παραπολιτικών να..
το διαψεύσει. «Περιμένω από τον Γιάννη Κουρτάκη να με πάρει τηλέφωνο, θα τον πάρω κι εγώ δεν εχω τέτοια προβλήματα, για να του πω και το παρασκήνιο και τις υποψίες μου για ποιο λόγο γράφτηκε το συγκεκριμένο» είπε χαρακτηριστικά η Στάη και συμπλήρωσε:
«Τους γνωρίζουμε αυτούς, πρόκειται για εκβιαστικο κίνημα στο ίντερνετ, γνωρίζουμε τις συγκεκριμένες πένες που γράφουν στα Παραπολιτικά, αναγνωρίζουμε και το στιλ. Πρόκειται για πένες εκβιαστών που γράφουν πάντα ανώνυμα και πάντα υβριστικά.  Οι διευθύνοντες της εφημερίδας και του σάιτ  είναι πιθανόν να μην γνωρίζουν τους εκβιασμούς, αλλά εμείς δεν μασάμε από αθλιότητες. Δυστυχώς ο κόσμος του ιντερνετ είναι θαυμάσιος αλλά θέλει πλαίσιο»...
Από την πλευρά Κουρτάκη δεν υπήρξε προς το παρόν κάποια αντίδραση, τουλάχιστον δημοσιοποιημένη, για τις σοβαρές καταγγελίες της Στάη. Βέβαια τι είδους «εκβιασμοί» μπορεί να γίνονται μέσω ενός... φουστανιού μόνο η Στάη μπορεί να το γνωριζει.


Διαβάστε τι έγραψε το σάιτ Παραπολιτικά για το κόκκινο φουστάνι της Στάη:
Η Έλλη Στάη με φόρεμα 5.200 ευρώ!
"Σεισμός, σεισμός ....σοσιαλισμός!"
Με φόρεμα αξίας... 5.200 ευρώ εμφανίστηκε η Έλλη Στάη στο πλατό του The Toc. Tην συγκεκιμένη τιμολόγηση , δεν την κάναμε εμείς (δεν το χουμε κιόλας το θέμα) αλλά η ειδική Σύλια Κριθαριώτη, που ανέβασε την συγκεκριμένη ατάκα στο twitter:
"Celia Kritharioti‏@CeliaKritharioti
Συμβαίνει τώρα: η @ElliStai στο newsroom του @TheTOC_gr με φόρεμα #5226"
Η Έλλη άλλωστε έχει παρελθόν αγώνων στον σοσιαλισμό...
**Δείτε και το σχόλιο της Ελλης Στάη, μέσα από το newsroom του TheTOC, με αφορμή το δημοσίευμα του Παραπολιτικά για το φόρεμα της που υποτίθεται ότι κόστιζε πέντε χιλιάδες ευρώ: