ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Σκόπιμη παραπλάνηση από το «Έθνος»

Για σκόπιμη παραπλάνηση κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ την εφημερίδα «Έθνος» του Μπόμπολα σε ότι έχει να κάνει με τη στήριξη της Κουμουνδούρου σε υποψηφίους δημάρχους.
Αρχικά στο Εθνος υπήρξε δημοσίευμα στο οποίο εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει στο Δήμο της Ν. Σμύρνης τον Γιώργο Κουτελάκη . Η Κουμουνδούρου χαρακτήρισε «ανακριβές» το δημοσίευμα αναφέροντας ότι το κόμμα και στις προηγούμενες και σε αυτές τις εκλογές στηρίζει τον Παναγιώτη Πάντο, επικεφαλής του συνδυασμού «Στροφή».
Υπήρξε νέα «λανθασμένη» αναφορά από το Εθνους στην οποία εμφανίζεται το κόμμα να υποστηρίζει στο Δήμο Κορυδαλλού τον Γ. Μελά. Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως το συμπέρασμα που εξάγεται δεν είναι αυτό του λάθους αλλά της.. σκόπιμης παραπλάνησης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Κορυδαλλού υποστηρίζει την υποψηφιότητα της Καίτης Κυλάκου, με τον συνδυασμό «Πάμε Αλλιώς»