ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Κύριε Κεδίκογλου, πως γνωρίζετε απόφαση του ΣτΕ που δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί;

Η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χριστακάκη υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «στριμώχνει» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χριστακάκη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και απολυμένη της ΕΡΤ, μετά την δικαστική απόφαση στο Ηράκλειο Κρήτης που δικαίωσε τους εργαζόμενους της  τοπικής ΕΡΑ, προχώρησε σε μια σειρά ερωτημάτων προς τον πανικόβλητο κυβερνητικό εκπρόσωπο. Ο Σίμος Κεδίκογλου μετά την απόφαση κόλαφο κατά της κυβέρνησης έσπευσε να προαναγγείλει έφεση κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου Ηρακλείου, επικαλούμενος  απόφαση του ΣτΕ που δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί, ο ίδιος όμως έδειξε πως..
γνωρίζει  καλά το περιεχόμενό της...
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της δήλωσης της Αλεξάνδρας Χριστακάκη:
"Πρώην συνάδελφε  Σίμο Κεδίκογλου, η είδηση της πρώτης δικαίωσης  των εργαζομένων της ΕΡΑ Ηρακλείου, είναι προφανές ότι σας αναστάτωσε και πανικοβληθήκατε .Προαναγγείλατε  έφεση κατά της δικαστικής απόφασης του Πρωτοδικείου Ηρακλείου της Κρήτης επικαλούμενος  απόφαση του  Συμβουλίου της Επικρατείας.
Παρατήρηση 1η: Η απόφαση του ΣτΕ δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί. Εσείς πώς γνωρίζετε το περιεχόμενος της; Αυτό πρόκειται για ευθεία παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης. Σας υπενθυμίζω ότι είστε κυβερνητικός  εκπρόσωπος και οφείλεται εσείς πρώτα να περιφρουρείτε τους θεσμούς… Είναι ανεπίτρεπτο ηθικά, νομικά και πολιτικά να προβαίνετε  σε τέτοιες παρεμβάσεις..
Παρατήρηση 2η: Αφού κάνετε υποδείξεις  στους δικαστές του Πρωτοδικείου  Ηρακλείου, διότι δεν  συνεμορφώθησαν με την ανύπαρκτη απόφαση του ΣΤΕ, προσπαθείτε να προκαταλάβετε και το πόρισμα της ενδεχόμενης έφεσης.
Παρατήρηση 3η: Δεν θέλετε προφανώς  να αναγνώσετε σωστά το περιεχόμενο  της απόφασης που δικαιώνει τους εργαζόμενους της ΕΡΑ  Ηρακλείου, καθώς επισημαίνει τον τρόπο εκδίωξης και απόλυσης ο οποίος συγκρούεται με το κοινοτικό κεκτημένο.
Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Για σκεφτείτε όμως και τους χιλιάδες εργαζόμενους στην ΕΡΤ που τους «ακρωτηριάσετε»
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  ΧΡΙΣΤΑΚΑΚΗ
Υποψήφια  ευρωβουλευτής  ΣΥΡΙΖΑ
Απολυμένη εργαζόμενη ΕΡΤ
"