ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΝΕΡΙΤ: έλεγχος για την διαδικασία ανάθεσης προγραμμάτων

Το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ, κατά την συνεδρίαση της Τρίτης, αποδέχθηκε την παραίτηση που υπέβαλε για λόγους ευθιξίας η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ ΑΕ, Κατερίνα Ευαγγελάκου, καθώς και την παραίτηση του Νίκου Ξανθούλη, προκειμένου να ενεργοποιηθεί στην οργάνωση των Μουσικών Συνόλων της ΝΕΡΙΤ.
Ως νέα μέλη εισέρχονται στο ΔΣ του νέου φορέα ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιος Δονάτος και ο δημοσιογράφος Ροδόλφος Μορώνης.
Η θητεία των ανωτέρω λήγει με το πέρας της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, που ορίσθηκε με την 4/3.10.2013 απόφαση του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ.
Παράλληλα, το Εποπτικό Συμβούλιο έδωσε εντολή στον νέο πρόεδρο του ΔΣ και διευθύνοντα σύμβουλο, καθηγητή Αντώνη Μακρυδημήτρη, να προβεί σε πλήρη έλεγχο της νομιμότητας.. της διαδικασίας ανάθεσης των προγραμμάτων που επελέγησαν κατά τη διάρκεια της θητείας του παυθέντος προέδρου Γιώργου Προκοπάκη.
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ ΑΕ ανέθεσε καθήκοντα Συμβούλου του στον Νίκο Ξανθούλη για την οργάνωση των Μουσικών Συνόλων της ΝΕΡΙΤ ΑΕ και την προετοιμασία των μουσικών εκδηλώσεων, οι οποίες θα ακολουθήσουν κατά το αμέσως προσεχές διάστημα.