ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Στο Πειθαρχικό η «δημοσιογράφος» - μέτοχος της Εξπρές Αλίντα Καλοφωλιά

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ παραπέμπεται η «δημοσιογράφος» μέλος της Ενωσης, Αμαλία-Αλίντα Καλοφωλιά (φωτο), που τυγχάνει και μέτοχος της εφημερίδας «ΕΞΠΡΕΣ». Το Πειθαρχικό Συμβούλιο θα αποφασίσει αρμοδίως για την παραμονή της, ή όχι, στο μητρώο μελών της Ένωσης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, συμμεριζόμενο την αγανάκτηση των εργαζομένων στην εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ», οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι επί δύο χρόνια, καταγγέλλει την πλήρως αντεργατική και κατάφωρα καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας, που έχει οδηγήσει τα πράγματα σε αυτό το αδιέξοδο.
Παρά την στωικότητα και ανεκτικότητα που έχουν επιδείξει οι εργαζόμενοι τα τελευταία δυο χρόνια, από τότε δηλαδή που ξεκίνησαν τα προβλήματα, προκειμένου να υπερκεραστεί η κρίση και να επιβιώσει η ιστορική αυτή εφημερίδα, η εργοδοσία, με τους..
λανθασμένους χειρισμούς της, δεν έχει καταφέρει να εξομαλύνει την κατάσταση. Οι εργαζόμενοι, συνεπικουρούμενοι από την Ένωση, έχουν προβεί σε πλήθος ενεργειών προκειμένου να λάβουν τα οφειλόμενα δεδουλευμένα τους, αλλά μέχρι τώρα αυτό έχει καταστεί ιδιαιτέρως δυσχερές.
Η εργοδοσία συνεχώς υπεκφεύγει, κρατώντας ομήρους τους εργαζόμενους. Και η εργοδοσία αυτή, βεβαίως, δεν είναι απρόσωπη. Επειδή έχει πρόσωπο και μία μετοχική σύνθεση γνωστή σε όλους μας, στην οποία συμμετέχει και η “δημοσιογράφος” Αλίντα Καλοφωλιά, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ έλαβε την απόφαση για την παραπομπή της στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.
.