ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ο Σίμος Κεδίκογλου παρέδωσε (επιτέλους) τη δημοσιογραφική του ταυτότητα

Οριστικά εκτός ΕΣΗΕΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Την οριστική διαγραφή του Σίμου Κεδίκογλου από τα μητρώα της Ένωσης Συντακτών για το «μαύρο» της ΕΡΤ αποφάσισε το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με την απόφαση υπ΄αριθμ. 3/2014 του, επαναβεβαιώνοντας έτσι την απόφαση του Πρωτοβαθμίου.
Θυμίζουμε ότι ο Κεδίκογλου τον περασμένο Αύγουστο μετά το «μαύρο» στην ΕΡΤ και το κατάπτυστο διάγγελμά του -όσο σε ύφος όσο και σε περιεχόμενο- αντί να παραδώσει την δημοσιογραφική του ταυτότητα (θα το κάνει τώρα), ζητούσε και τα ρέστα από το ΠΠΣ της Ενωσης.
Τότε είχε στείλει προς το Πρωτοβάθμιο ένα προκλητικό απολογητικό υπόμνημά του προς το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ  στο οποίο συν τοις άλλοις  ανέφερε ότι θα έπρεπε..
να έχει προνομιακή μεταχείριση έναντι των άλλων δημοσιογράφων που έχουν κριθεί και κρίνονται από τα Πειθαρχικά . Και με την έπαρση και την αλαζονία της εξουσίας από την οποία διακατέχεται επιχειρούσε να προσβάλει και να απαξιώσει τα θεσμοθετημένα Όργανα Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ και τα εκλεγμένα μέλη τους.
Η απόφαση στο ΔΠΠ της ΕΣΗΕΑ ελήφθη με τρεις ψήφους έναντι δύο. Η μειοψηφία πρότεινε την ποινή της ανάκλησης στην τάξη.