ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Η αγωνία του Θωμόπουλου (της ΝΕΡΙΤ) μπροστά στις εκλογές

Οι υπερεξουσίες του γεν. διευθυντή περιεχομένου και η (αναπόφευκτη) σύγκρουση με τον Μορώνη

Οριστικοποιήθηκε η ανάληψη καθηκόντων υπευθύνου προγράμματος στη ΝΕΡΙΤ, από το νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας Ροδόλφο Μορώνη.
Τις ικανότητες τις έχει, την εμπειρία τη διαθέτει, την τηλεοπτική αγορά τη γνωρίζει, μένει να δούμε τώρα αν θα καταφέρει να ξεμπλέξει το κουβάρι που κληρονόμησε.
Πρώτα απ' όλα, αδιευκρίνιστο παραμένει πού αρχίζουν, πού σταματούν και πού συναντώνται οι αρμοδιότητες του υπευθύνου προγράμματος και του γενικού διευθυντή περιεχομένου Βασίλη Θωμόπουλου. Ο τελευταίος έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, ασκώντας τις υπερεξουσίες που του.. 
παρασχέθηκαν. Κανείς λοιπόν δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον, ιδίως αν στραβώσουν οι ευρωεκλογές και κορυφωθεί η φαγωμάρα στο ενδοκυβερνητικό στρατόπεδο.
Από εκεί και πέρα, μην ξεχνάμε ότι η νομική σύμβουλος της ΝΕΙΤ Βασιλική Σουλτανιά έπαιζε σημαντικό ρόλο στα πεπραγμένα της εταιρείας τον τελευταίο καιρό. Κάποιοι μάλιστα κακεντρεχείς είχαν βιαστεί να την χαρακτηρίσουν «ουσιαστική αντιπρόεδρο». Θα επιδείξει προθυμία στη συνεργασία της με τον υπεύθυνο προγράμματος ή μήπως θα προκύψουν δυσλειτουργίες;
πηγή: Μedia / Ελευθεροτυπία