ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Θέλουν να «κόψουν» Λυριτζή - Οικονόμου λόγω κόστους!

Γελάνε οι Λυριτζής-Οικονόμου με τα περί απομάκρυνσής τους
Ο Μαλέλης σκέφτεται να φέρει την Μελέτη στην πρωινή ζώνη... 

Μετά τον Νίκο Ευαγγελάτο, οι επόμενοι που μπορεί να πάρουν σειρά για απομάκρυνση από τον ΣΚΑΪ φαίνεται πως είναι το δίδυμο Λυριτζή-Οικονόμου. Αν και το τηλεοπτικό τους προϊόν είναι καλό και τα νούμερα τηλεθέασης πάνω από τον μέσο όρο του σταθμού, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σταμάτης Μαλέλης δεν καλοβλέπει τη συγκεκριμένη εκπομπή, η οποία έχει και ιδιαίτερα υψηλό κόστος, χωρίς μεγάλο εμπορικό κέρδος.
H σκέψη του διευθυντή είναι να μετατρέψει αυτή τη ζώνη σε… ψυχαγωγική, που να απευθύνεται σε.. νεότερα κοινά και να έχει πολύ χαμηλότερα έξοδα. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες του «Secret» αναφέρουν πως ο Σταμάτης Μαλέλης έχει στο μυαλό του και το πρόσωπο το οποίο θα μπορούσε να αναλάβει το πολύ πρωινό αυτό δίωρο. Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μετράει τους τελευταίους μήνες της συνεργασίας της με το Star, με τους ανθρώπους του καναλιού να μην είναι καθόλου ευχαριστημένοι μαζί της.
Ο βασικός λόγος που οδηγείται ο ΣΚΑΪ σε ένα πιο light πρωινό έχει να κάνει με το κόστος του υπάρχοντος προγράμματος.
- από το parapolitika.gr