ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Δύσκολοι καιροί για επενδυτές στα media

«Από δω και πέρα δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτε. Εγώ θα σας εξοφλήσω όλα τα χρεωστούμενα». Αυτό φέρεται να διεμήνυσε ο μπιζνεσμαν Γιάννης Κωνσταντινίδης προς τους εργαζόμενους της εφημερίδας «Η Ελλάδα αύριο» που παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες.
Ο εκ Βορείου Ελλάδος ορμώμενος επιχειρηματίας φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον εκδότη Σπύρο Τρίψα (φωτο) να επενδύσει στο φύλλο και να αποπληρώσει τα όποια χρέη υπάρχουν. Ο Κωνσταντινίδης, που θέλει και την ΠΑΕ Αρης, εμφανίζεται να έχει έδρα των επιχειρήσεων του το Λονδίνο, ενώ οι δραστηριότητες του λένε ότι εκτείνονται έως τη Νότια Αφρική!
 Την ίδια ώρα στην Ελευθεροτυπία περιμένουν κάποιον επενδυτή να τους σώσει, με την μοναδική..
καθαρίστρια της Μίνωος να είναι κι αυτή απλήρωτη όπως και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι της εφημερίδας. Ο εκδότης Χάρης Οικονομόπουλος προσφεύγει σε τρικ με εθελουσίες και εξόφληση των δεδουλευμένων με δόσεις και σε βάθος εξαμήνου...
 Στην Εφημερίδα των Συντακτών το θέμα της εισόδου επενδυτή φαίνεται πως έχει «κολλήσει» προς το παρόν καθώς οι εργαζόμενοι του συνεταιριστικού φύλλου δεν έχουν αποφασίσει ποιος και με τι ποσοστό θα μπει στην Κολοκοτρώνη.
Δύσκολοι καιροί για επενδυτές  και ακόμη πιο δύσκολοι για τους εργαζόμενους στα media...