ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Κυριακάτικη εφημερίδα από τον Κώστα Βαξεβάνη

Πληθαίνουν οι φήμες και οι πληροφορίες που θέλουν τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη να εμπλέκεται στην διεύθυνση και τώρα στην έκδοση εφημερίδων. Πριν από λίγες εβδομάδες είχε ακουστεί ότι ο εκδότης του περιοδικού Hot Doc συζητούσε με τον επιχειρηματία - φαρμακοβιομήχανο Δημήτρη Γιαννακόπουλο προκειμένου να αναλάβει την διεύθυνση της νεότευκτης εφημερίδας News Bomb (αυτής που εγκατέλειψε ο Στ. Χίος). Μάλιστα κάποιοι διέδιδαν ότι ο φαρμακοβιομήχανος τα βρήκε με τον Κ. Βαξεβάνη και πρόκειται να αναλάβει τη NewsBomb που θα γίνει εβδομαδιαία .
Τις τελευταίες ημέρες όμως ακούγεται μετ΄ επιτάσεως ότι ο δημοσιογράφος προχωρά στην έκδοση κυριακάτικης εφημερίδας με στόχο να εξαργυρώσει (εντύπως), την αναγνωρισιμότητά του. Μια.. 
αναγνωρισιμότητα που προκύπτει - πέρα από το τηλεοπτικό «Κουτί της Πανδώρας» - λόγω των αποκαλύψεων στο περιοδικό Ηοτ Doc (λίστα Λαγκάρντ κλπ) αλλά και της καθημερινής πλέον παρουσίας του στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ. 
Σχετικά με την έκδοση του κυριακάτικου φύλλου, λέγεται ότι η εφημερίδα του Βαξεβάνη θα στηριχθεί σε έρευνες και ρεπορτάζ ανάλογα με αυτά του περιοδικού Ηοτ Doc ενώ θα συνοδεύεται από ένθετα και δυνατές προσφορές για να μπορέσει να αντέξει στον ανταγωνισμό της αγοράς της Κυριακής. Η εφημερίδα θα στοχεύει το αναγνωστικό κοινό της κεντροαριστεράς αν και κάποιοι κακοπροαίρετοι είπαν ότι θα πρόκειται για κομματικό έντυπο του ΣΥΡΙΖΑ καθώς (οι συγκεκριμένοι) θεωρούν ότι ο Βαξεβάνης έχει πλέον στρατευτεί στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα στο δρόμο προς την εξουσία.
Το ερώτημα βέβαια και σε αυτή την ιστορία είναι ποιος θα βάλει τα χρήματα για την φιλόδοξη -όπως την χαρακτηρίζουν- εκδοτική προσπάθεια. Σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών πίσω από το εγχείρημα Βαξεβάνη υπάρχουν «ισχυροί χρηματοδότες» και «πολύ δυνατοί παίκτες» που θα στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια. Μάλιστα τα Παραπολιτικά γράφουν ότι η προετοιμασία για την έκδοση θα ξεκινήσει στο επόμενο δεκαήμερο και το φύλλο θα κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο.