ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Διευθυντής σε μουσικό ραδιόφωνο ο Β. Χιώτης;

Μουσικός ο ΒΗΜΑ FM

Ολα τούμπα έχουν έρθει σε αυτόν τον τόπο. Μια φορά κι έναν καιρό ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη ήταν ένας δεινόσαυρος που δεν κουνιόταν με τίποτε. Πρώτα έπρεπε να βγάλει ο ήλιος κέρατα και ύστερα κάτι ν' αλλάξει στο «συγκρότημα».
Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, κάθε μέρα στη Μιχαλακοπούλου κρύβει και μια έκπληξη. Σαν τα γνωστά αβγουλάκια της Kinder, μόνο που δεν χαρίζει πάντοτε χαμόγελα...
Εμπνευστής της αναταραχής δεν είναι άλλος από τον φρέσκο σύμβουλο (;) του ΔΟΛ, Παναγιώτη Κουβουτσάκη. Ο οποίος φρέσκος σύμβουλος (;), αφού εξόντωσε την ηλεκτρονική εξόρμηση του «συγκροτήματος» και μπήκε μπροστά στον ορυμαγδό απολύσεων, αποφάσισε να μεταμορφώσει και το ΒΗΜΑ FM.
Η εισήγησή του; Να γίνει μουσικός από ενημερωτικός, μιας και δεν προσφέρει τα αναμενόμενα. Οσα
έπρεπε τέλος πάντων να προσφέρει για να αντισταθμίζει μια ζημία πάνω κάτω 1.000.000 ευρώ το χρόνο.
«Είναι πολλά;», θα με ρωτήσετε. Σε ετήσια βάση δεν είναι πολλά, θα σας απαντήσω, αλλά άμα έχεις βγει καρτέρι με το ψαλίδι στο χέρι όλα υπερβολικά σού φαίνονται. Ετσι, λοιπόν, όρμηξε στις «υπερβολές» ο Π. Κουβουτσάκης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του διευθυντή του ραδιοσταθμού, Βασίλη Χιώτη.
Ο τελευταίος απείλησε με παραίτηση, η κατάσταση παραμπέμφθηκε στον Σταύρο Ψυχάρη και αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις λίαν συντόμως. Η πρώτη σκέψη, πάντως, του ισχυρού ανδρός του ΔΟΛ ήταν να ακούσει τις προτροπές τού συμβούλου του.

Χρ. Ξ. / Ελευθεροτυπία