ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Σκάνδαλο σε «εξέλιξη» - Από κοντά κι ο Κουρής με «κόντρα» επανεκδόσεις

** ΑΠΤΟΗΤΟΣ ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης προχωράει στο εκδοτικό του εγχείρημα και ετοιμάζεται να κρεμάσει στα περίπτερα την εφημερίδα «Εξέλιξη». Κι αυτό παρά το γεγονός ότι ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα αναίρεσης που είχε υποβάλλει κατά της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με την οποία είχε καταδικαστεί τελεσίδικα σε 5 χρόνια φυλακή για υπεξαίρεση 2,7 εκατ. ευρώ.
** Ο ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ καθησυχάζει τους συνεργάτες του στην εφημερίδα - ανάμεσά τους και πολλοί απολυμένοι του ΔΟΛ-  ότι δεν πρόκειται να πάει φυλακή, ενώ επικαλείται και το όνομα κορυφαίου οικονομικού παράγοντα, ο οποίος φέρεται να τον έχει διαβεβαιώσει, ότι θα «καθαρίσει» την δικαστική του εκκρεμότητα!..
** ΚΑΙ ΣΑΝ να μην έφταναν οι «πομπές» του Ανδρουλιδάκη, έρχεται κι ο Γιώργος Κουρής με μια..
νέα(;) εφημεριδα που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα στις 4 Νοεμβρίου. Το φύλλο που θα είναι ημερήσιο δεν θα ονομάζεται Αυριανή -όπως θα ήθελε ο Κουρής- και θα βγεί, λέει, με σλόγκαν «Επιστροφή στη δραχμή».To νέο φύλλο θα αποτελεί την έντυπη έκδοση του Kontra Channel και θα ονομάζεται Kontra news (σχετικό ραδιοφωνικό σποτ ακούσαμε στο ραδιόφωνο του Χατζηνικολάου).
** TΕΛΗ Οκτωβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει και ο... διάδοχος του «Φίλαθλου» του Γ. Κουρή. Τα γραφεία στην Δημητρός 31 είναι έτοιμα και οι συσκέψεις ανάμεσα στον διευθυντή της εφημερίδας, Βαγγέλη Μπαρλά και περίπου είκοσι δημοσιογράφους, είναι καθημερινές. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο ακριβής τίτλος της εφημερίδας. Το σίγουρο, λέει, είναι ότι θα εμπεριέχει τη λέξη «Φίλαθλος»...
** ΣΕ ΔΟΜΙΚΕΣ αλλαγές και επανασχεδιασμό του φύλλου προχωρά η διευθυντική οµάδα της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Καρφί». Ο Γιαννης Αντύπας πέραν των αλλαγών στο σχεδιασμό και στον εμπλουτισμό της ύλης με την προσθήκη επώνυμων αρθρογράφων, θα επιχειρήσει και αλλαγή γραμμής με ένα άνοιγμα στον ευρύτερο χώρο πέραν της Κεντροαριστεράς.