ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Υπηρέτρια πολλών αφεντάδων...

ΚΟΥΪΖ: Δεν είναι απλώς μια δημοσιογράφος. Είναι η «ιέρεια» του δικαστικού ρεπορτάζ, μια μισθοφόρος του Τύπου, επιχειρηματίας με εταιρεία λόμπινγκ για περισσότερα από δέκα χρόνια και διακριτή, μόνιμη πρόσβαση στους δικαστές.
Ζει στον πιο ακριβό δρόμο της Αθήνας, στην οδό Στησιχόρου, ακριβώς πίσω από το Προεδρικό Μέγαρο.
Ντύνεται με σινιέ ταγέρ, είναι πασίγνωστη για τις πανάκριβες γόβες της και νιώθει ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο, αφού είναι μέρος της πραγματικής εξουσίας. Αυτής που δεν εκλέγεται, αλλά επιλέγεται από τα μεγάλα συμφέροντα και τους «capi» της ελληνικής ολιγαρχίας.
Νιώθει καλυμμένη από το «σύστημα» αφού ποτέ δεν σκέφτηκε να ανατρέψει τα δεδικασμένα των.. προνομίων του, αλλά εξυπηρετούσε κι εξυπηρετεί πάντα τους πελάτες της. Σαν καλός επαγγελματίας.
Μια υπηρέτρια πολλών αφεντάδων του Τύπου, που σχεδόν πάντα τυγχάνει να είναι ισχυροί...

ΤΙP: Συνηθίζει να πίνει τον καφέ της ή να απολαμβάνει ελαφρά γεύματα στην πλατεία Κολωνάκιου, στη γνωστή «Βιβλιοθήκη» ή στο «Alfiere» στην Σέκερη, συνοδευόμενη από την δίδυμη αδερφή της. Τα βράδια τη συναντάς πολύ συχνά στη «Ράτκα».

Σημείωση: Η εφημερίδα Παραπολιτικά έχει δισέλιδο «αφιέρωμα» στην εν λόγω κυρία και μάλιστα το είχε προαναγγείλει και στο ομώνυμο σάιτ. Παρά το ότι η δημοσιογράφος απείλησε με αγωγές και τα σχετικά η εφημερίδα του Γιάννη Κουρτάκη δημοσίευσε το ρεπορτάζ του ειδικού συνεργάτη υπό τον τίτλο «Υπηρέτρια πολλών αφεντάδων»