ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Και τώρα, ποιος κάνει κουμάντο στη ΝΔ;

Θύελλα αντιδράσεων στην Ηλεία για τις φήμες περί υποψηφιότητας Κοντογιάννη

Ξεσηκώθηκαν στην Ηλεία οι νεοδημοκράτες ενώ υπήρξαν εντονότατες αντιδράσεις από τη Ν.Ε. και τις τοπικές της ΝΔ από τη φημολογία ότι η δεύτερη εκλόγιμη θέση στο νομό θα δοθεί στον εκλεκτό της Ντόρας, Γιώργο Κοντογιάννη. Με τη ΝΔ στο νομό Ηλείας εξελέγησαν δύο βουλευτές, ο Κ. Τζαβάρας και η Διονυσία Αυγερινοπούλου. Τώρα με την απαίτηση της Μπακογιάννη να τοποθετηθεί ο Κοντογιάννης στη θέση της Αυγερινοπούλου, όλοι θεωρούν ότι η ΝΔ θα χάσει και τον δεύτερο βουλευτή της στην Ηλεία. Κι αυτό διότι, όπως λέγεται, οι περισσότεροι νεοδημοκράτες «προδότη» τον ανεβάζουν, «ντοράκια» τον κατεβάζουν.
«Αν βάλουν τον Κοντογιάννη, τότε θα πρέπει να μας πει ο Σαμαράς ποιος κάνει κουμάντο στο κόμμα, αυτός ή η Ντόρα; Δεν φτάνει που η θυγατέρα του Μητσοτάκη μας έβριζε τόσο καιρό, τώρα θέλει να μας επιβάλει και τους ανθρώπους της» λένε χαρακτηριστικά οι "γαλάζιοι" της Ηλείας.
Ο πρώην δημοσιογράφος μπορεί να κατάγεται από την Ηλεία, αλλά..στις εκλογές της 6ης Μαίου είχε κατέβει με τη ΔΗ.ΣΥ. της Ντόρας στην Α΄ Αθήνας. Βέβαια ο ίδιος τονίζει τώρα σε κάθε ευκαιρία (από τηλεοράσεως και ραδιοφώνου) ότι ποτέ δεν αποστασιοποιήθηκε από τα «κοινά» της Ηλείας και πως ποτέ δεν εγκατέλειψε τα πάτρια εδάφη τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του που σημειωτέον συνδέονται με κουμπαριά με την Ντόρα Μπακογιάννη.