ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Μετά τον Πρετεντέρη, καταφύγιο στου Μπόμπολα αναζητά κι ο Καψής

«Έφαγε πόρτα από τον Ψυχάρη και τώρα προσπαθεί να δεθεί στο άρμα του Μπόμπολα» λένε οι κακές γλώσσες στην «πιάτσα» για τον πρώην υπουργό Επικρατείας, Παντελή Καψή. Και δεν σταματούν εδώ, συνεχίζουν «καρφώνοντας» και τον «έτερο καππαδόκη», λέγοντας ότι «τον δρόμο άνοιξε ο Πρετεντέρης όταν έφαγε τα μούτρα του διεκδικώντας διευθυντικό ρόλο από τον Ψυχάρη και αναγκάστηκε στα σκούρα να στραφεί στο Μπομπολέικο… Και να μείνει εκεί, παρά την υπαλληλική του σχέση με τον ΔΟΛ»!
Αφορμή όμως για την επίθεση στον πρώην υπουργό και διευθυντή των εφημερίδων του συγκροτήματος, ήταν το ολοσέλιδο άρθρο του στο «Έθνος της Κυριακής» για τον Τσίπρα με τίτλο, «Γιατί ο Αλέξης δεν είναι Ανδρέας»! Οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, υποστηρίζουν ότι ο Παντελής Καψής έπεσε «θύμα» των πολιτικών εξελίξεων και παρά το γεγονός ότι «ευνοήθηκε» από το σύστημα Παπαδήμου, δεν κατάφερε να του εξασφαλίσει ρόλο για την «επόμενη ημέρα». Μοιραία λοιπόν.. -συνεχίζουν οι ίδιες πηγές- «ο Μπόμπολας ήταν η τελευταία του ελπίδα για να του εξασφαλίσει απάνεμο λιμάνι στα δύσκολα που βιώνει ο τόπος»! Και ο νοών νοείτω!
-από το enimerosi24