ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Το ΧΩΝΙ κατέθεσε μήνυση κατά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για απιστία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου

H εβδομαδιαία αντιμνημονιακή εφημερίδα Το ΧΩΝΙ κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στελέχους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ καθώς και κατά παντός υπευθύνου στελέχους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και του Υπουργείου Οικονομικών για το αδίκημα της απιστίας σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.
Τη μήνυση κατέθεσε ο δικηγόρος της εφημερίδας Χρήστος Κλειώσης στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών κατόπιν εντολής των τριών εκδοτών (Καζάκης, Κακλαμάνος, Χριστοφορίδης)  της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ, που αποφάσισαν μ’ αυτό τον τρόπο να σταματήσουν την «υπεξαίρεση διαρκείας» η οποία συντελείται τα τελευταία χρόνια εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.
Στη μήνυση ζητείται:..
-Τα δύο (πρώην) μεγάλα κόμματα να επιστρέψουν τα εκατομμύρια που έλαβαν με τη μορφή της τακτικής χρηματοδότησης, χωρίς να τα δικαιούνται.
-Να ερευνηθεί σε βάθος από την Ελληνική Δικαιοσύνη αυτό το απίστευτο σκάνδαλο των κρατικών χρηματοδοτήσεων και
-Να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι που χρόνια τώρα παραλείπουν να ενεργήσουν ώστε να επιστραφούν στο κρατικό ταμείο τα αδίκως καταβληθέντα εκατομμύρια στα κόμματα που μας κυβερνούν.
Όλο το σκάνδαλο καθώς και το νομικό σκεπτικό, σύμφωνα με το οποίο η εφημερίδα ζητάει την «επανόρθωση των ταμειακών ατασθαλιών» τους, μπορείτε να τα διαβάσετε Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής.