ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Πως ο Τατσόπουλος «τρέλανε» τον Σταυρίδη

Ο επιχειρηματίας εγκατέλειψε τον Μάνο, δεν θα είναι ξανά υποψήφιος με κανένα κόμμα αλλά θα στηρίξει τον Σαμαρά

Σοκ φαίνεται πως υπέστη ο επίδοξος πολιτευτής Στέλιος Σταυρίδης μετά τον τηλεοπτικό καβγά του με τον Πέτρο Τατσόπουλο. Όταν ο συγγραφέας όρμησε να τον… δαγκώσει, παρά το γεγονός ότι ο Σταυρίδης κράτησε την ψυχραιμία του, είναι φανερό πως κάτι έσπασε μέσα του.
Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΔΡΑΣΗΣ του Μάνου προφανώς απογοητεύτηκε από το επίπεδο της πολιτικής (και πολιτιστικής) ζωής του τόπου και των εκφραστών της. Μάλιστα αποπροσανατολίστηκε τόσο πολύ που οδηγήθηκε στην απόφαση όχι μόνο να εγκαταλείψει την πολιτική και τον καινοτόμο και δυναμικό Στέφανο Μανο αλλά να ταχθεί στο πλευρό της ΝΔ και του συντηρητικού Σαμαρά. Ούτε καν η συμμαχία του Μάνου με τον επικοινωνιολόγο Τζήμερο δεν μπόρεσε να τον..
αποτρέψει από αυτή του την απόφαση.
Ακολουθεί η δήλωση του ειδικού στις πισίνες Στ. Σταυρίδη:
«Στις προηγούμενες εκλογές ο Στέφανος Μάνος μου έκανε την μεγάλη τιμή να με τοποθετήσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΔΡΑΣΗΣ. Το αποτέλεσμα όμως δεν δικαίωσε τις προσδοκίες μας.
Μετά την 6η Μαΐου η κατάσταση έχει αλλάξει άρδην : Στις επόμενες εκλογές διακυβεύεται η Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, από τους λαϊκιστές που πουλάνε ψεύτικη ελπίδα στον λαό. Είναι επιβεβλημένο η Νέα Δημοκρατία να είναι πρώτο κόμμα και να ενισχύσει την εκλογική της δύναμη, διότι μόνον έτσι θα μπορέσουμε να αναχαιτίσουμε τους ανεύθυνους δημαγωγούς, που θέλουν να πάνε την Ελλάδα 50 χρόνια πίσω και να οδηγήσουν τον λαό στην απόλυτη εξαθλίωση.
Γι αυτό, οι δυνάμεις της δημιουργίας και της αγοράς, οφείλουμε να στηρίξουμε σθεναρά την Νέα Δημοκρατία. Στην τόσο κρίσιμη για την χώρα εκλογική μάχη, δεν περισσεύει καμία ψήφος, αν θέλουμε να κτίσουμε από κοινού, μία ισχυρή, σύγχρονη και υπερήφανη Ελλάδα, μέσα στην Ευρώπη και μέσα στο ευρώ.
Για τους πιο πάνω λόγους, δηλώνω ότι στις επόμενες εκλογές δεν θα είμαι υποψήφιος ούτε με την ΔΡΑΣΗ, ούτε με κανένα άλλο κόμμα. Θα στηρίξω όμως ενεργά την Νέα Δημοκρατία».