ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ενυπόγραφες γκρίνιες για το απεργιακό φύλλο της Ελευθεροτυπίας

«Παρακαλούνται οι συντάκτες να ενημερώσουν, μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης, τους υπεύθυνους των τμημάτων για τη συμμετοχή τους στο απεργιακό φύλλο και για το θέμα που θα γράψουν. Οι μεμονωμένοι συντάκτες να ενημερώσουν τα μέλη της Συντακτικής Επιτροπής».
Τα παραπάνω αναφέρονταν στο mail που έφτασε χθες το πρωί σε όλους τους συντάκτες της Ελευθεροτυπίας. Αιτία; Πάρα πολλοί και πάρα πολλές αντιδρούν στην έκδοση απεργιακού φύλλου άνευ υπογραφών και δήλωσαν ότι δεν θα συμμετάσχουν στην προσπάθεια. Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Τριάντης, που δήλωσε στην έκτακτη συνέλευση της Τρίτης ότι όχι μόνο δεν γράφει άνευ υπογραφής, αλλά άμα βγει φύλλο ανυπόγραφο, καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιηθεί ούτε καν ο λογότυπος της στήλης του προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.
Θυμίζουμε ότι στην συνέλευση της Τρίτης έγινε συζήτηση για τα θέματα που δυσχεραίνουν..
την έκδοση του απεργιακού φύλλου ενώ παραιτήθηκαν από την συντακτική επιτροπή ο Γ. Τζεδάκις και απο την εργασιακή επιτροπή ο Γ. Σγούρος.