ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Απλήρωτοι 250 υπάλληλοι της Νέας Δημοκρατίας


Απλήρωτοι παραμένουν οι περίπου 250 υπαλλήλοι τους οποίους απασχολεί το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Το συνολικό χρέος του κόμματος φτάνει τα 130 εκατομμύρια ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων "έρχεται" από το παρελθόν από την περίοδο ουσιαστικά των εκλογών του 1993.
Από το περασμένο Πάσχα υπήρξαν οι πρώτες ενδείξεις του οικονομικού αδιέξοδου στη ΝΔ. Οι πληρωμές των υπαλλήλων άρχισαν να καθυστερούν και το καλοκαίρι, οι εργαζόμενοι έμειναν απλήρωτοι για περίπου δύο μήνες. Στα τέλη Αυγούστου, υπήρξε μια "ανάσα", καθώς καταβλήθηκαν τα περισσότερα από τα δεδουλευμένα. Δυστυχώς όμως, αυτό ήταν απλώς μια παρένθεση, καθώς τώρα δεν έχουν καταβληθεί οι μισθοί Σεπτεμβρίου.


Πιο άσχημη είναι η κατάσταση με τους προμηθευτές αναλώσιμων και άλλων υλικών, οι οποίοι έχουν να πληρωθούν περισσότερους από τρεις μήνες. Την ίδια ώρα προβληματική είναι και η πληρωμή των τριών βασικών κτιρίων που μισθώνει η ΝΔ στη Λ. Συγγρού, στη Ρηγίλλης και στη Λ. Μεσογείων, όπου στεγάζεται η ΟΝΝΕΔ.

-Πηγή: Εθνος της Κυριακής