ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Πρόβλημα με το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη


Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική χρονιά για την Ελένη Μενεγάκη και τα πρώτα προβλήματα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Και αυτό γιατί το «Ελένη» βγήκε κακήν - κακώς στον αέρα (μιλάμε για μια εκπομπή που στήθηκε σε χρόνο ρεκόρ...) οπότε όπως καταλαβαίνετε και οι εκκρεμότητες είναι πολλές, όπως επίσης και τα πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν στην πορεία είναι πολλά.
Ποιός είναι λοιπόν αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος της Ελένης; Το πάνελ της φυσικά.
Το καινούργιο πάνελ που έστησαν οι συνεργάτες της ξανθιάς παρουσιάστριας μπορεί αρχικά να ήταν πολλά υποσχόμενο, όμως με το που βγήκε στον αέρα όλοι διαπίστωσαν πως δεν έχει και την καλύτερη τηλεοπτική εικόνα.
Ετσι τώρα προσπαθούν εκεί στον Alpha να δουν τι μπορούν να διορθώσουν και πώς, για να μην «χαντακωθεί» η εκπομπή και η Ελένη. Χρειάζεται πολλή δουλειά για να δέσουν μεταξύ τους, αν και δεν αρκεί μόνο αυτό. Το πρόβλημα είναι η...εικόνα και δεν αποκλείεται να δούμε προσεχώς να σημειώνονται αποχωρήσεις!

-από τη στήλη «Στο αγκίστρι...» / ΤV Eθνος
/ 09-10-11