ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Καρακούσης: Δεν θα γίνουν άλλες απολύσεις - Σχέδιο για VimaNea.gr

Καθησυχαστικός εμφανίσθηκε απέναντι στους εργαζόμενους του «Βήματος» ο διευθυντής του φύλλου Αντώνης Καρακούσης. «Δεν θα γίνουν άλλες απομακρύνσεις στην εφημερίδα», υπογράμμισε, με το βάρος του ψαλιδίσματος να πέφτει κυρίως στα δώρα και σε οικονομίες κλίμακος. Παράλληλα αναμένεται να κληθούν αρκετοί συντάκτες για να επαναδιαπραγματευθούν την αμοιβή τους και να τη φέρουν πιο κοντά στην (ο Θεός να την έχει καλά!) συλλογική σύμβαση.
Υπάρχει πάντως περιθώριο περικοπών και στο κυβερνοδιάστημα του ΔΟΛ. Εδώ και πολλούς μήνες δρομολογείται το σχέδιο για σύμπτυξη των ιστοσελίδων του «Βήματος» και των «Νέων», σε ένα ενιαίο πακέτο του τύπου VimaNea.gr Η υποδομή υπάρχει, το lay out είναι έτοιμο, το ανθρώπινο δυναμικό είναι αρκετό για να καλύψει κάθε ανάγκη. Οπότε; Οπότε πρέπει πρώτα να πεισθούν όλοι ότι μια τέτοια κίνηση δεν θα ανατρέψει τις εσωτερικές ισορροπίες της Μιχαλακοπούλου.

-από τον Χρ. Ξανθάκη / Κ.Ε.