ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ο Χρ. Ράπτης και οι επαφές του με μεγιστάνες των media ανά τον κόσμο

Λάβαμε επιστολή από τον Χρήστο Ράπτη με την οποία απαντάει σε διαδικτυακό δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο συναντήθηκε με το αφεντικό του Πήγασου Φώτη Μπόμπολα. Ο Χρήστος Ράπτης από την πλευρά του δημοσιοποιεί τα επιχειρηματικά του σχέδια καθώς και την ατζέντα των επαφών του με βαρώνους και μεγιστάνες των MME ανά τον κόσμο. Αναλυτικά στην επιστολή του αναφέρει:
«Αγαπητοί zoornalistas!
Επειδή αισθάνομαι πιο φιλόξενο τον ιστότοπο σας, σπεύδω να σας δημοσιοποιήσω την ατζέντα των συναντήσεων μου ώστε να μην ταλαιπωρώ και τον δαιμόνιο ρεπόρτερ συγκεκριμένου blog που δημοσίευσε αποκλειστικά την πρώτη, από ένα κύκλο συναντήσεων και επαφών που έχω προγραμματίσει με εκδότες, εντός και εκτός Ελλάδος. Την Παρασκευή μεταβαίνω στην Αυστραλία για να συναντηθώ με τον Ρούπερτ Μέρντοχ. Επιστρέφοντας απο τους αντίποδες, θα διανυκτερεύσω στην Νέα Υόρκη για να συναντηθώ με τον..εκδότη των New York Timeς. Σαββατοκύριακο θα παραμείνω στην Αθήνα και την Τρίτη θα μετακινηθώ στα Τρίκαλα για να εγκαινιάσω τα νέα γραφεία της εφημερίδας η "Φωνή του Τσοπάνη" η οποία συντόμως θα ανεβάσει στο διαδίκτυο την ηλεκτρονική της έκδοση. Δεν σας κρύβω οτι σκέφτομαι να εισέλθω στην μετοχική σύνθεση του εν λόγω ομίλου. Θα υπάρξει και νεώτερη ενημέρωση για το πρόγραμμα των συναντήσεων μου τον μήνα Νοεμβριο.

Με τιμή,
Χρήστος Ράπτης»