ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Λύθηκαν τα προβλήματα στο Βήμα - Ο Καρακούσης παρήγγειλε ποιοτική έρευνα!..

Ποιοτική έρευνα ζήτησε να διενεργηθεί για λογαριασμό του Βήματος ο νέος διευθυντής της εφημερίδας, Αντώνης Καρακούσης. Μαθαίνουμε ότι θέλει να μελετήσει εις βάθος τη γνώμη του αναγνωστικού κοινού για τις αδυναμίες, αλλά και τα προτερήματα της εφημερίδας που μόλις ανέλαβε, προκειμένου να προχωρήσει σε βελτιωτικές κινήσεις. Αυτά γράφει το enimerosi24 και έτσι θα είναι. Μόνο που ο Καρακούσης, όπως είπε κάποιος παλιός, πρέπει να έχει μείνει στο 1800. Τότε που πολλοί (ανεπαρκείς) διευθυντές εφημερίδων δεν έκαναν τίποτε άλλο από το παραγγέλνουν ''ποιοτικές έρευνες'' για να δείξουν στους εκδότες ότι ήταν πολύ προχωρημένοι και πάσχιζαν παντοιοτρόπως να αυξήσουν τις κυκλοφορίες.
Ο παλιός το ξεκαθάρισε: «Εχω δει δεκάδες ''ποιοτικές'' έρευνες να καταλήγουν στον κάλαθο των αχρήστων χωρίς καν να τις έχουν ξεφυλίσσει οι αρμόδιοι, ενώ κάποιοι τις ανακάλυπταν μετά από χρόνια στα συρτάρια τους όταν ήταν να..αλλάξουν το γραφείο τους... Το να παραγγέλνεις ποιοτικές έρευνες είναι σαν να κορoϊδεύεις τον κόσμο. Ή την ξέρεις την δουλειά ή δεν την ξέρεις. Ολα τα άλλα είναι για να δικαιολογείς τον υψηλό μισθό σου».

Υ.Γ.:
Γεγονός είναι πως με τον Καρακούση διευθυντή στο Βήμα οι εργαζόμενοι νιώθουν πιό χαλαροί . «Αυτός είναι λίγο χύμα » λένε χαρακτηριστικά και συμπληρώνουν: «Ευτυχώς που έφυγε ο Καψής. Μας είχε πρήξει...»