ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Περισσότερα από 180.000 φύλλα πούλησε το Πρώτο Θέμα


Πενία τέχνας και... δωροεπιταγάς κατεργάζεται. Στην εποχή της αναίσχυντης αφαίμαξης μισθωτών και συνταξιούχων και τις «εργασιακές συμβάσεις-κωλόχαρτα της μιας ημέρας» η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» με μια δωροεπιταγή αξίας 5€, για δωρεάν αγορές σε όλα τα καταστήματα του Carrefour Μαρινόπουλος, εκτόξευσε την κυκλοφορία της. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των πρακτορείων η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ξεπούλησε καθώς την αγόρασαν περισσότεροι απο 180.000 αναγνώστες σε όλη την Ελλάδα.
Αύξηση στην κυκλοφορία της σημείωσε και «Καθημερινή» που βρέθηκε στη δεύτερη θέση πουλώντας (με Κόκκινα Φανάρια και Γαστρονόμο) περισσότερα από 150.000 φύλλα.
Υψηλές κυκλοφορίες και για..το «Βήμα» που το αγόρασαν 135.000 αναγνώστες ενώ ακολουθούν η «Real news» με 112.000 φύλλα, το «Έθνος» με 86.000, η «Ελευθεροτυπία» με 85.000 και ο «Ελεύθερος Τύπος» με 37.000 φύλλα.

Υ.Γ.
: Τρόμο για το εργασιακό μέλλον προκαλεί το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για συμβάσεις της μιας μέρας (η μόδα έρχεται από την Ισπανία) όπου ο εργαζόμενος θα προσλαμβάνεται το πρωί και θα απολύεται το βράδυ...