ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

Η Ελλη, ο Θέμος και η Σεμίνα

Η επιστροφή των Ειδήσεων και της Ελλης Στάη στην κρατική τηλεόραση φαίνεται πως έχει πολλές παρενέργειες. Ο λόγος για τα παράπονα που εκφράζει η Σεμίνα Διγενή προς τον Θέμο Αναστασιάδη με αφορμή κάποιες αναφορές του εκδότη του Πρώτου Θέματος για την κριτική της προς την Στάη. Η Σεμίνα με σημείωμά της στο mediasoup χαρακτηρίζει τον Θέμο ως «Ρομπέν της Ελλης» και του κάνει παρατηρήσεις ότι δεν σερφάρει τακτικά στο διαδίκτυο καθώς άλλοι ήταν εκείνοι που στην πραγματικότητα επιτέθηκαν κατά της Στάη. Tο «απολογητικό» σημείωμα της Σεμίνας Διγενή:

«Aγαπητέ συνάδελφε
συντάσσω το σημείωμα αυτό, υπό το κράτος βαθειάς συγκίνησης. Είναι τουλάχιστον ανατριχιαστική, η άδολη αλληλεγγύη σου Θέμο προς την Έλλη, που με αναγκάζει να απολογηθώ.
Γράφεις στην έγκριτη εφημερίδα σου, ότι ''είναι βαρειά και άδικη η επίθεση της Σ. στην Ε. στα καλά καθούμενα''. Ήμουν σαφέστατη όμως, ότι διαφωνώ με το να έχει η απροκάλυπτη κυβερνητική προπαγάνδα, το πρόσωπο της Έλλης, με το να διατυμπανίζεται ότι.... ''οι ειδήσεις επιστρέφουν'' και τα συναφή. Ήμουν σαφής, όταν έλεγα ότι δεν της αξίζει αυτό το αχαρακτήριστο Δελτίο Δηλώσεων κι όχι Ειδήσεων. Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Κρίμα οι ικανότητες, το ταλέντο και η πολύχρονη εμπειρία της σε μηντιακούς και πολιτικούς Λάκκους Λεόντων. Λάθος κίνηση, σε λάθος τόπο, σε λάθος στιγμή, που δεν θα της βγει σε καλό. (Εκείνη κατάλαβε, όσα της είπα, μην ανησυχείς και μπορεί ήδη -μέσα της- να έχει μετανιώσει.)
Είμαι σίγουρη πως συμφωνείς απολύτως μαζί μου, όπως είμαι και εγώ σίγουρη, ότι ξέρω τους λόγους, που πρέπει αυτή τη δεδομένη στιγμή να το παίξεις Ρομπέν της Έλλης.
Α και για πες μου, σε παρακαλώ, γιατί επέλεξες να ...στηλιτεύσεις τη δική μου κριτική, βαφτίζοντάς την επίθεση και αγνόησες αληθινές επιθέσεις του διαδικτύου. Για μελέτησε κάποιες ενδεικτικές.
Το fimotro:
http://fimotro.blogspot.com/2011/02/blog-post_5172.html
"Πως δεν πρέπει να είναι ένα δελτίο ειδήσεων"
"Χέρι-χέρι με τον ΔΟΛ"
"Δύο γενιές πιο... μπροστά!"
"Η... Μπιζόγλη 25 χρόνια μετά"
Η Eglimatikotita :
"Το Πασόκ δεν ξεχνά 'τα παιδιά' του..."
Το nonews-news :
"Πρεμιέρα με τράκ..."
"Τόσο πολύ λείπει ο κοινός νούς?..."
Ο τειρεσίας :
"Στείλτε τον γίγαντα Τζαβέλλα απέναντι στην Στάη"
tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_8474.html
taxalia.blogspot.com/2011/02/blog-post_01.html

Μπροστά τους, εγώ ήμουν η επιτομή του σαβουάρ βιβρ. Μήπως να σερφάρεις συχνότερα;
Όσο για την απορία σου (πόσο άσχετος παραλληλισμός...) γιατί παράτησα τα πολλά λεφτά και τα υψηλά νούμερα στον ΑΛΦΑ, εκείνου του μουσικοχορευτικού τοκ σώου, για τα πολύ λιγότερα της ΕΡΤ, το έκανα γιατί τότε προτιμούσα τοκ σώου σκέτο, κάτι που δεν ήθελε ο ΑΛΦΑ και ο κ. Χουλιάρας, από μένα. Δεν πήγα Θέμο μου να πω Δελτίο Δηλώσεων του Καραμανλή, δεν πήγα εκεί να διαμορφώσω πολιτική, δεν υπηρέτησα κανέναν.
Και για να μην το κουράζω άλλο, ξέρεις καλύτερα από τον καθένα μας τους όρους του παιχνιδιού, μην σου πω ότι από ένα σημείο και μετά, έχεις το αναμφισβήτητο ταλέντο, να τους εφευρίσκεις κιόλας. Τουλάχιστον μην τους πασπαλίζουμε με χρυσόσκονη..
Ο αγαπημένος σου σάκκος του μποξ.
Σεμίνα.

ΥΓ. Έτσι που λες κ. Νικητέα μου, κάτι τέτοια κάνουν οι ...εντός τηλεόρασης και οι ...εκτός κάνουν το σταυρό τους, που δεν αναγκάζονται πια, να παίζουν έστω και συνειδητά, στο Θέατρο του Παραλόγου. Αλλά αυτά, off the record, όπως είπαμε»