ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

«Ο Χρ. Παναγόπουλος πίσω από την επίθεση Μιχελάκη κατά της ΕΡΤ»




Πολλές οι διαρροές τις τελευταίες ημέρες περί μυστικής συμφωνίας Αλαφούζου με τον εκπρόσωπο της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη προκειμένου ο Ομιλος του Φαλήρου να προβάλει και να «προσέχει» τη ΝΔ και τον πρόεδρο Σαμαρά. Οπως ακούγεται και γράφεται πίσω από τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ της ΕΡΤ και του Μιχελάκη κρύβεται ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ και νυν διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΪ Χρήστος Παναγόπουλος.
Οι σκληρές ανακοινώσεις που αντηλλάγησαν τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ των δύο πλευρών, αποδίδονται στο γεγονός ότι το νέο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ επιχειρεί να «κλέψει» μονάδες τηλεθέασης από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ που προβάλλεται την ίδια ώρα.
Μάλιστα στελέχη της Ιπποκράτους, δείχνουν τον εκπρόσωπο της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι «έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αλαφούζο προκειμένου να προβάλει τη ΝΔ».
Οπως σημειώνει και το.... enimerosi24 ο Παναγόπουλος έχει κάθε λόγο να «χτυπήσει» τις επιλογές της κρατικής τηλεόρασης, δεδομένου ότι από την ημέρα που έφυγε του αποδίδουν όλα τα στραβά και ανάποδα που συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια, ενώ ο Γιάννης Μιχελάκης έχει συνυπάρξει στον ΑΝΤ1 με την Έλλη Στάη, όταν ο ίδιος ήταν διευθυντής ειδήσεων (δηλαδή στο κοντρόλ) και εκείνη παρουσιάστρια.