ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ανέστειλαν οι τεχνικοί τις κινητοποιήσεις στο Alter

Ανεστάλη η 4ωρη στάση εργασίας που είχε κηρύξει για σήμερα το πρωί η Ενωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής στον τηλεοπτικό σταθμό Alter. Η επιστολή που έστειλε η ΕΤΙΤΑ προς το γραφείο προσωπικού του καναλιού αναφέρει:
«Μετά από απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου σε έκτακτη συνεδρίασή του της Κυριακής 6 Φεβρουαρίου 2011, σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλουμε την προγραμματισμένη στάση εργασίας που είχε κηρύξει η Ένωσή μας για την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου από ώρα 05.30 έως και ώρα 09.30 της ίδιας μέρας για τους τεχνικούς που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER.Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση». Η επιστολή προκαλεί ερωτήματα καθώς δεν.... αναφέρονται οι λόγοι για τους οποίους ανεστάλη η στάση εργασίας από τους τεχνικούς.
Την ίδια ώρα στο Alter ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι έντονα προβληματισμένος με την όλη κατάσταση τη στιγμή μάλιστα που ο....ένας εκ των ιδιοκτητών συμβουλεύει τους δημοσιογράφους - φίρμες του καναλιού (που παραμένουν απλήρωτοι) να πορευτούν από εδώ και πέρα κατά το δοκούν. Πάντως δεν λείπουν και τα σχέδια καθώς υπάρχουν φήμες οτι ο Χατζηνικολάου με τον Α. Κουρή σκέφτονται να εντάξουν την εφημερίδα Φίλαθλος στο «συγκρότημα» της Real.