ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΚΚΕ και... Χρυσαυγίτες κατά του συγκροτήματος Αλαφούζου


Σε διασταυρούμενα πυρά το συγκρότημα του Αλαφούζου. Από τη μια οι Χρυσαυγίτες και από την άλλη το ΚΚΕ!..
Συγκεκριμένα απέναντι από το κτίριο "Καθημερινής" και "ΣΚΑΪ" στο Φάληρο, υψώθηκε τεράστιο πανώ που γράφει το εξής: "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους του ΣΚΑΪ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ". Προφανώς και έχει σχέση με τη σειρά "1821". Και όπως εύστοχα παρατήρησε κάποιος, άντε τώρα να δούμε πως θα θα ξεμπλέξουν απ' τον Γιάννη Αλαφούζο οι Χρυσαυγίτες!..
Την ίδια ώρα το ΚΚΕ με σκληρή ανακοίνωσή του επιτίθεται κατά του συγκροτήματος Αλαφούζου κατηγορώντας το ότι στήριξε όλες τις αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και οτι είναι είναι αναφανδόν υπέρ των βάρβαρων αντεργατικών μέτρων κυβέρνησης – τρόικας. Επίσης το ΚΚΕ κατηγορεί το Αλαφουζέικο για «διαστρέβλωση της ιστορίας του κομμουνιστικού κινήματος» αλλά και για «στοχοποίηση της επανάστασης του 1821» υποστηρίζοντας πως .... «με "επιστημονική μεθοδολογία" αντικαθιστά το ένα εθνικιστικό ψέμα της επίσημης αστικής ιστοριογραφίας με πέντε νέα της επίσης αντιδραστικής αστικής αντίληψης του κοσμοπολιτισμού».