ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ανοίγματα του ΑΝΤ1 μέσω Χόλαντ

Από αύριο ξεκινούν οι επαφές του Chief Operating Officer της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, Αλεξάντερ Χόλαντ με τους συντάκτες τού τηλεοπτικού ρεπορτάζ και τους μιντιάδες .
Ο γενικός μάνατζερ του ΑΝΤ1 θα αρχίσει να βλέπει ανά γκρουπάκια τους δημοσιογράφους που κάνουν ρεπορτάζ media και τηλεόρασης με στόχο την καλύτερη επικοινωνία των κινήσεων του Ομίλου και σε μία περίοδο που το σύνολο της ιδιωτικής τηλεόρασης αντιμετωπίζει προβλήματα – ελέω οικονομικής κρίσης – και μοιραία προχωρά σε ενέργειες περιστολής δαπανών και γενικότερου εξορθολογισμού.

- Σήμερα επρόκειτο να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας το θέμα της μετατροπής του ραδιοσταθμού 9,84 από δημοτική επιχείρηση σε ανώνυμη εταιρεία. Σχετικά με το ποιός θα αναλάβει το δύσκολο έργο να τρέξει τον πολύπαθο ραδιοφωνικό σταθμό το όνμα που ακούγεται είναι αυτό της Ρέας Γαλανάκη. Μεγάλο αγκάθι η λύση που πρέπει να δοθεί για το θέμα των συμβασιούχων που παραμένουν απλήρωτοι.