ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Οι τεχνικοί ραδιοφώνου και ο προνομιούχος Γιάννης Πολίτης


Με σκληρή γλώσσα απαντάει η Ενωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας στο δημοσιογράφο Γιάννη Πολίτη και στις απαξιωτικές αναφορές του στην Ενωση και στον κλάδο των τεχνικών ραδιοφώνου, φωτογραφίζοντάς τον ως τον προνομιούχο που πριν ένα χρόνο πήρε άδεια άνευ αποδοχών από τον 98.4, για να διευθύνει άλλον ανταγωνιστικό του 98.4 σταθμό, με αποδοχές το ύψος των οποίων είναι άγνωστο και προφανώς δυσθεώρητο.
Ο Πολίτης μέσα από τη συχνότητα του Βήμα FM (του οποίου είναι διευθυντής) προέβη σε ατόπημα λέγοντας ότι οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας είναι ο μόνος κλάδος σε όλη την Ελλάδα που δεν έχει πληγεί από το μνημόνιο και ότι οι εργαζόμενοι τεχνικοί είναι οι πιο προνομιούχοι εργαζόμενοι στον χώρο των Μ.Μ.Ε!
Προνομιούχος, αναφέρει η ΕΤΕΡ, δεν είναι ο εργαζόμενος που κερδίζει το ψωμί του έχοντας μία εργασία και αμειβόμενος με βάση την Σ.Σ.Ε του. Αντιθέτως, προνομιούχος εργαζόμενος είναι, λόγου χάριν, κάποιος που, ως Διευθυντικό στέλεχος του 98.4, παράλληλα βρίσκεται και στη ΝΕΤ, ή, για να αναφέρουμε κι ένα άλλο παράδειγμα προνομιούχου εργαζόμενου, κάποιος που πριν π.χ ένα χρόνο πήρε άδεια άνευ αποδοχών από τον 98.4, για να διευθύνει άλλον ανταγωνιστικό του 98.4 σταθμό, με αποδοχές το ύψος των οποίων εμείς τουλάχιστον δεν γνωρίζουμε.
Οι Τεχνικοί Ραδιοφώνου καλούν τον Πολίτη να κοιτάξει γύρω του προσεκτικότερα, μήπως και ανακαλύψει τους προνομιούχους που νέμονται σήμερα τη.... σάρκα της Ελλάδας έχοντας τρεις και τέσσερις δουλειές, τους γόνους των οικογενειών που έχουν καταλάβει όλα τα πόστα και είναι οι θησαυροφύλακες και ανθρωποφύλακες του συστήματος, από το οποίο άλλωστε τρέφονται την ίδια ώρα που, ανερυθρίαστα, εμφανίζονται ως κήνσορες και κριτές των πάντων.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της ΕΤΕΡ στο eter.gr