ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

«Θα αγωνιστούμε και για την επιβίωση της Απογευματινής»



Δεν προτίθενται να εγκαταλείψουν το σκάφος οι εργαζόμενοι της "Απογευματινής" και θα αγωνιστούν κόντρα στα νομικά κόλπα με τις διαδικασίες πτώχευσης στις οποίες προχώρησε ο Κ. Σαραντόπουλος. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους στο freeapog στόχος τους εξακολουθεί να είναι πρώτα από όλα η εξασφάλιση των συμφερόντων τους, δεδουλευμένων και αποζημιώσεων, και όσο περνάει από το χέρι τους η επιβίωση της εφημερίδας.
Αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Όπλα μας η ενότητα, η αγάπη για τη δουλειά που κάνουμε, και η αλληλεγγύη προς κάθε συνάδελφό μας, από τα διευθυντικά στελέχη, που αντιστάθηκαν στους εκβιασμούς και τις πιέσεις της εργοδοσίας, έως και τις συναδέλφους μας που επιμελήθηκαν την καθαριότητα των γραφείων μας και μαζί τους περιμέναμε υπομονετικά, αλλά μάταια, την καταβολή των δεδουλευμένων μας.
Περιμένουμε τη στήριξη των Σωματείων μας και των συναδέλφων μας, σε.... όποια εφημερίδα και Μέσο κι αν εργάζονται, γιατί οι δραματικές εξελίξεις στην "Απογευματινή" δεν πρέπει να λειτουργήσουν ως "πιλότος" στους ασύδοτους σχεδιασμούς επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης. »