ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Νέες συμβάσεις στον Πήγασο;



Αναταραχή επικρατεί στον όμιλο του Μπόμπολα καθώς συνεχίζονται οι απολύσεις, η εντατικοποίηση και οι περικοπές. Την ίδια στιγμή η ενοποίηση τμημάτων και λειτουργιών ολοκληρώνεται με συνοπτικές διαδικασίες. Την περασμένη εβδομάδα εκτός Εθνους βρέθηκαν τρεις διορθωτές ενώ στο συγκρότημα του «Πήγασου» έχουν δρομολογηθεί κι άλλες απολύσεις.
Την περασμένη Τετάρτη, όπως γράφει και το Παρόν, το αθλητικό τμήμα μετακόμισε στα γραφεία του «Goal News» με την διοίκηση να ενημερώνει τους εργαζόμενους ότι είναι «υποχρεωμένοι» να μην απασχολούνται αλλού και ότι πρέπει να παρέχουν την εργασία τους -εκτός από την αθλητική εφημερίδα - και στο σάιτ και στο ραδιόφωνο του ομίλου. Υπήρξαν (εύλογες) αντιδράσεις και όλοι αντέτειναν ότι για να γίνει αυτό θα.... πρέπει να υπάρξει επιπλέον αμοιβή και νέα οικονομική συμφωνία. Στις συζητήσεις αυτές έγινε γνωστό και ότι ο «Πήγασος» ετοιμάζει νέες συμβάσεις για τους εργαζομένους του.