ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Συνέντευξη-βιτριόλι για τον Θανάση Λάλα από την πρώην σύζυγό του

Ποιος Καμίνης, ποιος Σγουρός, ποιος Θανάσης;
Ποιος Θανάσης; Μα ο Θανάσης Λάλας!

Αυτή η Κυριακή δεν ήταν του Σγουρού ούτε του Καμίνη μηδέ του Πανίκα. Ηταν του Θανάση.
Για πάνω από 45’ η πρώην σύζυγος του Θανάση Λάλα, ηθοποιός Χρύσα Ρώπα, ξερνούσε χολή για τον πρώην σύζυγό της σε μια συνέντευξη - κόλαση που δημοσιεύεται σε 3 ολόκληρες σελίδες στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ».

«Δράστης» της συνέντευξης ο φοβερός Φρίξος Δρακοντίδης, ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει όλη την οργή της πληγωμένης πρώην συζύγου. Μια ομολογία –δηλητήριο για τον πρώην σύζυγο, δημοσιογράφο και εκδότη.

«Εγώ ξέρω ότι είχα 9 σπίτια και τώρα μένω στο ενοίκιο…». Η Χρύσα Ρώπα καρφώνει τον Θανάση Λάλα για τα 9 σπίτια τα οποία o πρώην σύζυγος έχει σε off shore.
Σπίτια στην Αναγνωστοπούλου - το αγόρασε από τον Ψυχάρη -, στην Ρηγίλλης, στο Ψυχικό, στο Πόρτο Ράφτη ακόμη και στο Μαιάμι.
«Αυτός έχει 9 σπίτια και σκάφη αναψυχής κι εγώ με τον γιο μου μένουμε στο ενοίκιο. Ο γιος μου, όταν είναι με τον πατέρα του ζει τη μεγάλη ζωή κι όταν επιστρέφει σπίτι έχουμε μόνο φέτα στο ψυγείο…»

Για τη γυμνή φωτογράφιση του Λάλα για το.... διαφημιστικό της «VETO”, είπε στον Δρακοντίδη: «Ο γιος μου πήγαινε στο σχολείο και άκουγε τα πειράγματα των συμμαθητών του για την εμφάνιση του πατέρα του…»
Για το χωρισμό τους θα πει: «Δεν χωρίσαμε εξαιτίας της Δρούζα, αλλά εξαιτίας μιας δημοσιογράφου του «ΒΗΜΑτος».

Κατηγορεί όμως τη Δρούζα γιατί: «Η Δρούζα δεν μας αφήνει, εμένα και τον γιο μου, να επισκεφθούμε το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη…». Σε κάποιο άλλη σημείο της συνέντευξης θα εξαπολύσει την ατάκα: «Λαμόγιο δεν γεννιέσαι, λαμόγιο γίνεσαι…»

Καταπέλτης για τη συμπεριφορά του συζύγου και σε μια ευαίσθητη στιγμή για την ίδια: «Ακόμη κι στη κηδεία της αδελφής μου, ο πρώην άνδρας μου δεν μπήκε στο κόπο να στείλει μια ανθοδέσμη…»

Η Χρύσα Ρώπα, σύμφωνα με πληροφορίες ζητούσε 12.000 διατροφή το μήνα, τελικά κατάφερε να πάρει 1200.
Πάντως αυτό το διάστημα συμπρωταγωνιστεί με τον ταλαντούχο (έναν ηθοποιό-έκπληξη) Λευτέρη Λαμπράκη, και την Ελένη Καστάνη στα «Κορίτσια με τα μαύρα».
Η αμοιβή της αγγίζει τα 600 ευρώ τη παράσταση.

Ο Θανάσης Λάλας από την άλλη προανήγγειλε στο εμπορικό τμήμα το κλείσιμο της «FAQ» για το τέλος του χρόνου.

αναδημοσίευση από το kourdistoportocali