ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

24ωρη απεργία σe ΔΟΛ και Βήμα FM




Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία στον ΔΟΛ και στον ΒΗΜΑ FM προχωρά την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου η Ενωση Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών ζητώντας να σταματήσουν οι μαζικές απολύσεις στον Οργανισμό και να ανακληθούν όσες έχουν γίνει.
Η ΕΠΗΕΑ καταγγέλλει ότι ο ΔΟΛ συνεχίζει τις αναίτιες μαζικές απολύσεις των διοικητικών υπαλλήλων και χωρίς ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας, καλλιεργεί κλίμα τρομοκρατίας, ακόμα και με «εικονικές εκτελέσεις» απολύοντας και ακυρώνοντας απολύσεις εργαζομένων, χωρίς να λαμβάνει υπόψη την πολύχρονη προσφορά των εργαζομένων στον Οργανισμό.
Το ΔΣ της ΕΠΗΕΑ καλεί τους εργαζόμενους στον ΔΟΛ, να συμμετάσχουν δυναμικά και μαζικά στις....απεργιακές κινητοποιήσεις, υπερασπίζοντας το δικαίωμα στην εργασία και αποτρέποντας την ανάλγητη συμπεριφορά της εργοδοσίας. Επίσης καλεί σε συμπαράσταση τις αδελφές ενώσεις των εργαζομένων στα ΜΜΕ, για να αποτραπεί η εφαρμογή των απαράδεκτων εντολών της Τρόικας.