ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ο Βγενόπουλος, τα πίτουρα και οι ικανότητες του Τζίγγερ




Ευθεία επίθεση κατά του Γ. Βαρδινογιάννη με υστερόγραφα από τον επιχειρηματία

Την οριστική αποχώρησή του από τα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθιστά γνωστή ο Ανδρέας Βγενόπουλος.μέσω ανακοίνωσης στην οποία χρησιμοποιεί πολύ σκληρή γλώσσα κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη που τον κατηγορεί οτι πειραματίζεται με τον Παναθηναϊκό ενώ αμφισβητεί ευθέως τις ικανότητές του ( «…ο Παναθηναϊκός ξαναγίνεται πεδίο πειραματισμών και εφαρμογής των θεωριών και των ικανοτήτων του κ. Γ. Βαρδινογιάννη…» ή «…μου έλεγαν να μην ανακατευτώ με τα πίτουρα…»).
Ο Βγενόπουλος αναφέρεται στα δύο χρόνια κατά τα οποία στήριξε τα όργανα της διοίκησης, ενώ επισημαίνει ότι δεν έχει θέση στην «λυπηρή πραγματικότητα» που διαμορφώνεται σήμερα στον Παναθηναϊκό. Η ανακοίνωση... Βγενόπουλου μεταξύ άλλων αναφέρει:
«…Ο Παναθηναϊκός ξαναγίνεται πεδίο πειραματισμών και εφαρμογής των θεωριών και των ικανοτήτων του κ. Γ. Βαρδινογιάννη. Ο κ. Βαρδινογιάννης έχει πάρει ξανά τον πλήρη έλεγχο του Παναθηναϊκού, αλλά με επικοινωνιακά τερτίπια προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από τις λέξεις "ενότητα" και "συναίνεση"....
....Είναι σοβαρά πράγματα να ισχυρίζεται ότι ο κ. Ν. Πατέρας έφυγε "για δικούς του λόγους"; Δεν διάβασε την ξεκάθαρη επιστολή του κ. Ν. Πατέρα που αναφέρει τους λόγους παραίτησής του; Δεν αναγνωρίζει εκεί ο κ. Βαρδινογιάννης και τις δικές του ευθύνες ή πίστεψε ποτέ ότι ο κ. Ν. Πατέρας θα δεχόταν να μείνει ως Πρόεδρος υπό όρους και κηδεμονία;

Στη νέα λυπηρή πραγματικότητα εγώ δεν έχω καμία θέση. Η αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό με έκανε να αγνοήσω την λογική που έλεγε να μην ανακατευτώ με τα πίτουρα, αλλά μέχρις εδώ…..
….Δεν με ενδιαφέρει πλέον τι λέει ή τι θα πει ο οποιοσδήποτε, για μένα το κεφάλαιο Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός έκλεισε οριστικά, απλώς στο γήπεδο θα έρχομαι όποτε μπορώ (εάν θα μου επιτρέψουν να αγοράσω και του χρόνου τα διαρκείας μου) για να χαίρομαι ή να λυπάμαι χωρίς να με ενδιαφέρει ποια θα είναι η Διοίκηση ή οι μέτοχοι…..
….Υ.Γ. 1 Τις μετοχές που αγόρασα έναντι 20 εκατ. Ευρώ θα διαπραγματευτώ για να τις πουλήσω έναντι ενός Ευρώ είτε στον Ερασιτέχνη (ανάλογα με τις εξελίξεις στην εγγραφή νέων μελών) είτε στον Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών και Αθλητριών του Παναθηναϊκού.

Υ.Γ.2 Για όποιον ενδιαφέρεται για την αλήθεια και είναι επιφυλακτικός στη λάσπη:

α. Ποτέ δεν είπα ότι έχω τη δύναμη του Αμπράμοβιτς. Είχα πει για την ΠΕΚ ότι "όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τον Αμπράμοβιτς". Από αυτή την ομάδα οι περισσότεροι δεν πίστεψαν στις προθέσεις του κ. Βαρδινογιάννη περί ειλικρινούς πολυμετοχικότητας και δεν συμμετείχαν καν στην προ διετίας αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Αποδείχθηκε ότι αυτοί είχαν δίκιο και εμείς που συμμετείχαμε είχαμε άδικο.

β. Όταν σαν ΠΕΚ υποσχεθήκαμε χρήματα για ενίσχυση του Ερασιτέχνη είχαμε θέσει όρους και προϋποθέσεις που δεν εκπληρώθηκαν ποτέ.

Υ.Γ. 3 Όσο λάσπη και να μου ρίξουν από δω και πέρα οι στημένοι επικοινωνιακοί μηχανισμοί, το χρυσό τριφύλλι με το οποίο είχα τιμηθεί για την προσφορά μου στον Παναθηναϊκό σαν αθλητής δεν μπορούν να μου το πάρουν πίσω».