ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Θύμωσε ο Ακης για το νεοκλασικό των 6,5 εκατ. στην Ακρόπολη...




Τρεις εφημερίδες, η Καθημερινή της Κυριακής, οι Αποκαλύψεις και το Πρώτο Θέμα είχαν το Σαββατοκύριακο φωτορεπορτάζ για το νεοκλασικό του πρώην υπουργού Αμυνας Ακη Τσοχατζόπουλου στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου που έχει θέα την Ακρόπολη .
Η Καθημερινή καταγγέλλει τον Tσοχατζόπoυλο για περίεργη μεταβίβαση του νεοκλασικού της Αρεοπαγίτου, από off-shore εταιρία στη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, τρεις μέρες πριν από την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου που πενταπλασίασε τη φορολογία ακινήτων τα οποία κατέχονται από εξωχώριες εταιρίες...
Οι Αποκαλύψεις, στο ρεπορτάζ του Βασίλη Μπόνιου, αναφέρονται στο πολυτελές καταφύγιο του Ακη και στις κάμερες που υπάρχουν παντού, ενώ επισημαίνουν ότι παραμένει αδιευκρίνιστο αν το διαμέρισμα έχει αγοραστεί ή ενοικιάζεται από την οικογένεια Τσοχατζόπουλου.
Το Πρώτο Θέμα, στο ρεπορτάζ του Βασίλη Γούλα, κάνει λόγο για «σούπερ πρόκληση με το παλάτι του Ακη» τονίζοντας ότι «ο Τσοχατζόπουλος με τη σύζυγό του Βίκυ μένει σε σπίτι αξίας 6,5 εκατ. ευρώ» και ότι «ο Ακης κρύβει σε ποιόν ανήκει».
Ο Τσοχατζόπουλος σε δήλωσή του σχετικά με τα δημοσιεύματα τονίζει ότι «κάποιοι επιχειρούν να τον εκθέσουν στην κοινή γνώμη, δημιουργώντας εντυπώσεις αθέμιτου πλουτισμού του» ενώ κάνει λόγο για «νέα ύπουλη προσπάθεια στοχοποίησής του».
Ο πρώην υπουργός ωστόσο επιβεβαιώνει... ότι ζει με την οικογένεια του στον δεύτερο όροφο του διατηρητέου ακινήτου, το οποίο, ύστερα από τέσσερα χρόνια διαμονής με ενοίκιο, αποφάσισε να αγοράσει μέσω τραπεζικού δανεισμού και εγγραφής υποθήκης. Ο Ακης υπενθυμίζει ότι όλα τα στοιχεία και τα παραστατικά είναι «κατατεθειμένα με διαφάνεια στις αρμόδιες αρχές» και προειδοποιεί με προσφυγή στη δικαιοσύνη για τα δημοσιεύματα.