ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Σε αλλαγές προχωρά ο Ομιλος Κυριακίδη



Ο ρόλος
της Νεγρεπόντη
και οι αρμοδιότητες
της Σιδηροκαστρίτου



Με τα μούτρα στη δουλειά έπεσε η νέα γενική διευθύντρια του ομίλου Κυριακίδη. Η Αμαλία Νεγρεπόντη, όπως ακούγεται, σε πρώτη φάση έχει αναλάβει να «συμμαζέψει» και να αναμορφώσει τις εφημερίδες που ανήκουν κατά 100% στον όμιλο (Espresso, Ισοτιμία, Σφήνα κλπ.). Κάποια από τα στελέχη των εντύπων έχουν ήδη συναντήσεις γνωριμίας με την Νεγρεπόντη ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες ενημερωτικές επαφές.
Ο Ομιλος φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε.... αλλαγές και να περιορίσει το κόστος σε όλα τα έντυπα προσπαθώντας να μην διαταραχθούν ισορροπίες και χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις.
Αγνωστο παραμένει το τι θα γίνει με την Αρετή Σιδηροκαστρίτου που παραμένει στο διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου Κυριακίδη. Η Σιδηροκαστρίτου είχε τις αρμοδιότητες που τώρα έχουν δοθεί στην Νεγρεπόντη.

Υ.Γ. Λάβαμε mail το οποίο μας επισημαίνει ξανά το θέμα του ρεπορτάζ με το κανό του πρωθυπουργού και την επιτυχία της εφημερίδας Espresso.
Εννοείται ότι χωρίς ικανούς ρεπόρτερς καμμία εφημερίδα δεν μπορεί να βγάλει καλά θέματα, όσο ικανό διευθυντή και να έχει. Οι ειδήσεις δεν βγαίνουν μέσα από τα διευθυντικά γραφεία αλλά με συνεχές κυνήγι, έρευνα και πεζοδρόμιο…