ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Το εξεζητημένο Κοντέινερ και οι 300 του Νόλλα













Βρήκαμε το κουράγιο και ξεφυλίσαμε το «βαρύ» Κοντέινερ της Ελευθεροτυπίας. Οσες φορές και να είχαμε προσπαθήσει να το διαβάσουμε μέχρι τώρα δεν το είχαμε καταφέρει… Tα αφιέρωμα στα Δίκτυα ήταν πολύ καλό ενώ ενδιαφέροντα (στην πλειοψηφία τους) είναι τα άρθρα και τα σχόλια που φιλοξενεί. Οι ελάχιστες εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Βέβαια κάποιοι κακεντρεχείς λένε ότι ζήτημα είναι αν έχουν καταφέρει να.... διαβάσουν το Κοντέινερ περισσότερα από 300 άτομα και ότι ανάμεσα σε αυτά πρέπει να είναι οι συντάκτες του, οι συγγενείς και ίσως οι φίλοι τους!..
Κάποιοι άλλοι επιμένουν ότι το μηνιαίο περιοδικό που εκδίδει ο Στέφανος Νόλλας ακολουθεί την ξεπερασμένη τακτική της εκκεντρικότητας και του εξεζητημένου που θεωρεί την πνευματικότητα ισοδύναμη του ακαταλαβίστικου.
Γεγονός είναι ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση καθώς το περιοδικό απευθύνεται σε ειδικό κοινό που βρίσκεται ανάμεσα στους αναγνώστες της Ελευθεροτυπίας. Το Κοντέινερ έχει τις δικές του απόλυτες ιδιαιτερότητες και το πιθανότερο είναι ότι θα τις κρατήσει γιατί πράγματι αυτές είναι που κάνουν τη διαφορά με τα άλλα έντυπα.