ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Προετοιμάζονται Μπόμπολας και Αναστασιάδης...







Προς συναινετικό διαζύγιο οδεύει η διένεξη του Γιώργου Μπόμπολα με την πλευρά Αναστασιάδη – Καραμήτσου για το 70% του Πρώτου Θέματος. Από το ραντεβού της Τρίτης δεν προέκυψε συμφωνία για το ποσό της εξαγοράς αλλά όπως όλα δείχνουν οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν καθώς υπάρχει διάθεση για συμβιβασμό με την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου στην πλευρά του Θέμου.
Παρ΄όλα αυτά και οι δύο πλευρές προετοιμάζονται για την περίπτωση που τα «σπάσουν». Ο Πατριάρχης του Πήγασου λέγεται ότι έχει δώσει κατευθύνσεις προς.... τους επιτελείς του Εθνους είτε να βολιδοσκοπήσουν κόσμο (και) από την Απ. Παύλου για την στελέχωση του Πρώτου Θέματος, είτε να προετοιμαστούν οι ίδιοι για τη συνέχιση της έκδοσης της εφημερίδας σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Αναστασιάδης.
Από την πλευρά του ο Θέμος Αναστασιάδης λέγεται ότι προετοιμάζεται πυρετωδώς για νέο φύλλο και προχωρά σε «δοκιμαστικά» για το «Θέμα των δημοσιογράφων» που θα βγάλει στα περίπτερα αν δεν βρεθεί λύση με το 70% του Πήγασου. Ακούγεται ότι υπάρχει και συμφωνία ανάμεσα σε Αναστασιάδη και Κωστόπουλο για ένθεση περιοδικών του δεύτερου στη νέα εφημερίδα.