ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Από τα ληγμένα σελέμπριτι στα γραΐδια της Λυκόβρυσης

• ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΤΣΙΟΣ με την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση τους στοχαστικούς τηλεκριτικούς της Ελλάδος. Από έναν άνδρα ο οποίος γεννήθηκε στον Ελικώνα του ΑΝΤ1 και μέστωσε στην πνευματική σκιά της Μενεγάκη, ασφαλώς θα περίμενε κανείς περισσότερη σοβαρότητα. Δυστυχώς ούτε η γειτνίαση με τον Κωστάλα τον διέσωσε. Θρηνούν οι μούσες στον Παρνασσό και τα σκυλιά στον Μπίθουλα.

• ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ «PEOPLE» - με τα ίδια ληγμένα σελέμπριτι που εκτίθενται σαν το λείψανο του Λένιν στο βαλκανικό λάιφστάιλ.

• Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ ΘΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. Πρόκειται για εξαιρετικά αισιόδοξο άνθρωπο.

• ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ Ο ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, αρκεί ο πολύς ηρωισμός να μη τον..... παρασύρει στο ντιλ που προσπαθεί να κλείσει.

• ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΕ ΤΟ «ΠΟΠ ΚΑΙ ΡΟΚ» - αυτήν τη φορά από τον κύριο Γιαννίκο. Ετάφη με συνοπτικές διαδικασίες.

• ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΈΛΕΝΑΣ ΚΑΤΡΙΤΣΗ να στραφεί στο κοινωνικό ρεπορτάζ, με μετανάστες κ.λπ. Πολύ ορθά, μάλιστα, έχει υιοθετήσει απαλά, γαιώδη χρώματα στο φετινό μακιγιάζ της, αλλά για τη μάσκαρα ίσως θα ταίριαζε περισσότερο η σειρά La Roche-Posay, που δίνει έμφαση στο έντονο βλέμμα με ελαφρώς smoky εφαρμογή γύρω από τα μάτια, ενώ η γκρι σκιά Respectissime Ombre Douce 01 προσδίδει ένα πέπλο μυστηρίου.

• 9% ΉΤΑΝ ΠΕΣΜΕΝΑ ΤΑ ΜΕΙΚΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των ελληνικών διαφημιστικών εταιρειών το 2009, αν και οι προβλέψεις ομιλούσαν για -15% τουλάχιστον. Στην κορυφή της λίστας η Bold Ogilvy με 19.049 εκατομμύρια ευρώ, δεύτερη η Spot με 14.548, τρίτη η Leo Burnett με 13.000

• ΚΑΠΟΤΕ Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΤΟΥ «ΒΗΜΑΤΟΣ» ΕΞΕΡΕΘΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΘΟΝΟ των Ελλήνων με τρόπο που δημοσιογραφικά ήταν καινοφανής. Αυτή η μείξη κοσμικότητας και μοντερνισμού δημιούργησε και την επιτυχία της. Αλλά τώρα που φαίνεται σαν παλιοκαιρινή ψαροκασέλα που ακκίζεται (γλώσσα λοβοτομημένης τρανσέξουαλ και αστεία κρύα σαν το θάνατο), ενδιαφέρει μόνο τα γραΐδια της Λυκόβρυσης και τα καρδιοπαθή γεροντοπαλίκαρα της Αθηναϊκής Λέσχης. Ουδείς κάτω των πενήντα καταδέχεται να τη διαβάσει - και για λόγους προσωπικής υγιεινής.

• ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ότι το πιο επιτυχημένο ένθετο των ελληνικών εφημερίδων είναι ο «Γαστρονόμος» της «Καθημερινής» - ένα ψύχραιμο περιοδικό που ταιριάζει στο πνεύμα της εφημερίδας, συμπληρώνει την ύλη της με θέματα που δεν βρίσκεις αλλού, γράφεται με ενδιαφέρον και γνώση και ακριβώς επειδή δεν βγήκε ως αρπαχτή προσθέτει κάθε Κυριακή που εντίθεται 30-35.000 φύλλα, εκτοξεύοντας την προσεκτική εφημερίδα των Αλαφούζων στην κορυφή των κυκλοφοριών.



Από x-press / Lifo