ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Αναστασιάδης εναντίον όλων!









Eπίθεση κατά των εκδοτών - «διαπλεκόμενων και μη» - έκανε ο Θέμος Αναστασιάδης που όπως γράφει «μαζεύονται νύχτα και διακριτικά ΟΛΟΙ μαζί για να δουν τι θα κάνουν… με την περίπτωση.... του Θέματος». Γράφει χαρακτηριστικά στο Πρώτο Θέμα στη στήλη media για PHD:

ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ καλοπροαίρετη έχουμε να δώσουμε σε διάφορους εκδότες, διαπλεκόμενους και μη, που μαζεύονται νύχτα και διακριτικά ΟΛΟΙ μαζί για να δουν τι θα κάνουν… με την περίπτωσή μας.

ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ στη συνεννόηση και στην επικοινωνία, θα τους έλεγα να βρεθούμε κι αύριο άμα θέλουν στη γενική συνέλευση της Ενωσης Ιδιοκτητών για να ανταλλάξουμε χρήσιμες απόψεις. Οχι ως προς το πώς θα ξεμπερδέψουν με το ΘΕΜΑ που είναι λάθος τρόπος προσέγγισης του ζητήματος, αλλά πώς θα γλιτώσουν από το ΘΕΜΑ το οποίο θα βρουν μπροστά τους ό,τι κι ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ εμένα προσωπικά.

ΜΑΘΗΜΕΝΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ στα χιόνια.

ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ για τον τόπο είναι ότι έχουμε δημιουργήσει ΣΧΟΛΗ και στη θέση ενός δημοσιογράφου που θα κατάφερναν ίσως να σταυρώσουν, θα ξεπεταχτούν χίλιοι που θα τους κυνηγάνε… και όχι με τον σταυρό στο χέρι όπως εμείς, φίλε μου Στράβακα.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΕΦΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ και για όσους προσπάθησαν να ανακαλύψουν νέους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, υπάρχει και μια σχετική ανακοίνωση παραδίπλα (σz εννοεί το ψήφισμα των εργαζομένων του Θέματος)

ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ-ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΕΤΑΙ. Οι υπόλοιποι είναι άξιοι της τύχης τους.