ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

«Ηρθε η ώρα να τελειώνουμε με αυτούς στο Μαρούσι»







Η ΕΜΠΛΟΚΗ
ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ

ΚΑΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ
Η ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

ΚΑΤΑ... «ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΑΚΑ»



Εντύπωση έχει προκαλέσει η σφοδρή επίθεση του Θέμου Αναστασιάδη μέσα από τη στήλη media για PHD κατά του Σταύρου Ψυχάρη όπου τον αποκαλεί Στράβακα και τον εγκαλεί για το.... ότι ανακατεύεται σε υποθέσεις άλλων. Γράφει χαρακτηριστικά στο Πρώτο Θέμα:

✖✖✖ Επειδή σε έχω για έξυπνο άνθρωπο, ρε συ Στράβακα, δεν καταλαβαίνω γιατί πας κι ανακατεύεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν! Και μάλιστα καθημερινά...

✖✖✖ Οσο μου επιτρέπει η ταπεινότητα και η ανυπαρξία μου απέναντι στο μεγαλείο σου, τολμώ να πω ότι δεν είναι έξυπνο να πας και να χώνεις την ουρά σου σε ξένες υποθέσεις.

✖✖✖ Δηλαδή όταν εσύ χρόνια τώρα προσπαθούσες βάζοντας υποθήκη ακόμη και τα πενιχρά περιουσιακά σου στοιχεία να μαζέψεις τις μετοχές του μακαρίτη του Λαμπράκη -όχι για να ελέγξεις, αλλά για να ΣΩΣΕΙΣ το μαγαζί- ήρθε κανένας απέξω να σου πει... «τι αλλαξοβολές κάνετε εκεί μεταξύ σας;».

✖✖✖ Όταν πήγες και πήρες 50 εκατομμύρια γιούργια δάνειο από την Alpha Bank έναντι π.χ. «παπιέ ντε ΔΟΛ» βγήκε οιοσδήποτε να ανακατευτεί στα του οίκου σου;

✖✖✖ Εσύ ΤΩΡΑ γιατί πας και μπουρδουκλώνεσαι επί μονίμου βάσεως όπου μυριστείς…αναμπουμπούλα; Δεν σε έχει μάθει η ζωή η πανούργα ότι… ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ μονίμως βρέξει-χιονίσει;

✖✖✖ Αντί να φυτεύεις ΖΙΖΑΝΙΑ, δεν πας καλύτερα να κάνεις καμιά δεντροφύτευση εκεί που κάποιοι ασυνείδητοι έκαψαν τόσα
δεντράκια εν αγνοία σου, υποθέτω;

✖✖✖ Δυστυχώς, Στράβακα, σε έχουν πιάσει θύμα, επειδή είσαι μεγαλόψυχος άνθρωπος και ενώ από τη μια μεριά κάνουν γιορτές και παράτες στο Μέγαρο στη μνήμη του αλησμόνητου Χρ. Λαμπράκη, εσύ κάθεσαι και βασανίζεσαι για να… ξελασπώσεις τα επιχειρηματικά… ΕΛΗ που άφησε πίσω του ο συγχωρεμένος.

✖✖✖ Διαβάζω τους ισολογισμούς που σου κληροδότησε ο μακαρίτης, τους οποίους εσύ παλεύεις σαν νέος Μποτρίνι να παρουσιάζεις αλά καρτ, και φρίττω! Πράγματι, με 16,5 εκατομμύρια φανερό έλλειμμα για όλο τον Ομιλο, 6,7 ΖΗΜΙΑ στο συγκρότημα και ΔΑΝΕΙΣΜΟ 110 εκατομμυριούλια, είναι τόσο λαμπρές οι προοπτικές, που αν υπάρχει τράπεζα να σας δίνει ακόμη και κάρτα για βενζίνη είναι επειδή ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ έχεις ΠΡΟΣΩΠΟ! Τόσες συστατικές από όλη τη Γη αν χρειαστεί!

✖✖✖ Αν δεν ήσουν κι εσύ, δηλαδή, σκέψου για τι θα μιλάγαμε. Οχι για διπλασιασμό ζημιών, αλλά για τριπλασιασμό και βάλε.

✖✖✖ Ευτυχώς πήρες το κουμάντο και πας πολύ καλύτερα ρίχνοντας τις ρημάδες τις κυκλοφορίες, που μόνο προβλήματα δημιουργούν.

✖✖✖ Κι εκεί που εμείς σε είχαμε για πρότυπο μάνατζερ και λέγαμε «για δείτε, ρε στραβάδια, πώς γίνονται τα συμμαζέματα», με ΛΥΠΗ μου σε βλέπω να ξεστρατίζεις και να ασχολείσαι με τα του οίκου των άλλων!

Οπως λέγεται, ο Θέμος Αναστασιάδης θεωρεί ότι ο Ψυχάρης έχει μπερδευτεί στην ιστορία της γνωστής διαμάχης με τον Μπόμπολα, περί του αυτοδιοίκητου και της ανεξαρτησίας του Πρώτου Θέματος. Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι πιστεύει πως βάζει «φυτιλιές» στην πλευρά του Πήγασου λέγοντας τους ότι «ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με αυτούς στο Μαρούσι!.