ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Δριμύ κατηγορώ της ΕΣΗΕΑ κατά Σπανοπούλου που επέλεξε ολισθηρό δρόμο



ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ
«ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ»
ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ
ΣΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΩΝ

Χοντραίνει η κόντρα ανάμεσα στην ΕΣΗΕΑ και στο διοκητικό συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ της Ελένης Σπανοπούλου (του Μεγάρου Μουσικής) που αποφάσισαν, εν κρυπτώ και αυθαίρετα να προχωρήσουν «οικειοθελώς» και με μη πειστικές δικαιολογίες, σε περικοπές δικαιωμάτων και παροχών που πλήττουν άμεσα τους ασφαλισμένους στον Οργανισμό. Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την Σπανοπούλου και.... τους υπόλοιπους του δσ για την κατάργηση του «κυτταρολογικού» του ΕΔΟΕΑΠ, κατηγορώντας τους ότι επέλεξαν ολισθηρό δρόμο...

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καλεί τη Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ να αναθεωρήσει αμέσως την πολιτική περικοπών και να συνεργαστεί με όλα τα Σωματεία για τη διασφάλιση και βιωσιμότητα του Οργανισμού. Όπως αναφέρεται οι αναγκαίοι πόροι πρέπει να αναζητηθούν σε αυτούς που τους παρακράτησαν: τις κυβερνήσεις και τους εργοδότες.
Οι αναγκαίες «οικονομίες» πρέπει να αναζητηθούν με τον περιορισμό των ευκαιριών όσων πλουτίζουν από τα Ταμεία μας: τους κλινικάρχες και τους φαρμακοβιομήχανους.

Και καταλήγει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ: Οι όποιες αδυναμίες σε αυτά τα πραγματικά καθήκοντα δεν επιτρέπεται να οδηγούν σε περιορισμό των δικαιωμάτων των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων του Κλάδου.

Υ.Γ. Τη Σπανοπούλου την φτύνουν εδώ και πολύ καιρό κι αυτή ακόμη νομίζει ότι βρέχει…