ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

«Μας κούρασε η ιστορία με το Πρώτο Θέμα!..»





-ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ

-ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Γ. ΜΠΟΜΠΟΛΑ

–ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ
ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

Φουντώνουν οι φήμες ότι η πλευρά Μπόμπολα θέλει να… απαλλαγεί από το ποσοστό της γιατί όπως λένε οι γνωρίζοντες «όλη αυτή η ιστορία έχει κουράσει τους Μπομπολαίους».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φώτης Μπόμπολας επισκέφτηκε τα.... γραφεία του Πρώτου Θέματος την περασμένη εβδομάδα και όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία δηλαδή στο να πουληθεί το 70% του Πήγασου στους Θέμο Αναστασιάδη και Τάσο Καραμήτσο.
Όπως ακούγεται το μοναδικό σημείο τριβής ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι το χρηματικό καθώς υπάρχει διάσταση απόψεων ως προς το ύψος της εξαγοράς του 70%. Οι Αναστασιάδης - Καραμήτσος προτείνουν στον Μπόμπολα την εξαγορά του 70% των μετοχών, προσφέροντάς του το ποσόν που είχε καταβάλει καθώς και ένα επιπλέον αναλογικά με την πορεία της εταιρείας. Οι δύο μέτοχοι κρατούν κλειστά προς το παρόν τα χαρτιά τους για το αν πρόκειται για δικά τους χρήματα ή αν έχουν βρει άλλο χρηματοδότη.
Η πλευρά του 30% πιέζει παντοιοτρόπως για την εξαγορά καθώς οι αιχμές του Αναστασιάδη κατά Μπόμπολα συνεχίζονται αδιάλειπτα μέσα από τη στήλη Media για PHD, ενώ το «μανιφέστο» των εργαζομένων για διοικητική και δημοσιογραφική αυτοτέλεια παραμένει αναρτημένο σε περίοπτη θέση, ακόμη και ύστερα από δέκα ημέρες, στην ιστοσελίδα της εφημερίδας protothema.gr Και για να μην ξεχνιόμαστε ο Θέμος Αναστασιάδης το έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως «μόνο νεκρός θα έφευγε από το Πρώτο Θέμα»
Αυτό που προκαλεί εντύπωση όμως, πέραν από τις κατ΄ιδίαν διαβουλεύσεις, είναι η εκκωφαντική σιωπή της πλευράς Μπόμπολα η οποία εξακολουθεί να επιδιώκει τον έλεγχο των οικονομικών του Πρώτου Θέματος και κυρίως του λογιστηρίου, καθώς και την αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.
Οσοι γνωρίζουν τον πατέρα Μπόμπολα λένε ότι πάντα θέλει να έχει αυτός την τελευταία λέξη και άρα την τελική διαπραγμάτευση για το Πρώτο Θέμα θα την κάνει αυτός. Οπως και την τελική απόφαση θα την πάρει ο ίδιος ο Γιώργος Μπόμπολας.

Υ.Γ. Κάποιοι διαδίδουν ότι ίσως υπάρξει πρόβλημα με τη μισθοδοσία στην εφημερίδα του Αμαρουσίου εξ αιτίας της διαμάχης των δύο πλευρών. Κάποιοι άλλοι απαντούν ότι το Πρώτο Θέμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και ότι ποτέ δεν ζητήθηκε ρευστό από τον έχοντα το 70%. Ιδωμεν…