ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Αποχώρηση στελέχους από το Open


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star και τη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα, σήμερα Τρίτη 30 Μαΐου και ώρα 19:45.​
***
Αποχώρησε από το Open ο τεχνικός διευθυντής του σταθμού Σπύρος Στουφής, όπως γράφουν οι Τυπολογίες, έχοντας προηγούμενη παρουσία στον ΣΚΑΪ και σε άλλα κανάλια. Η θέση καλύπτεται εσωτερικά.
***
Η καθημερινή σειρά «Έρωτας φυγάς» που έκανε την ανατροπή στο πρόγραμμα του Open, σημειώνοντας νούμερα πολλαπλάσια από τον εβδομαδιαίο μέσο όρο του καναλιού, έχει «ανοιχτό ορίζοντα» για την επόμενη σεζόν «κλειδώνοντας» την απογευματινή ώρα μετάδοση νέων επεισοδίων. Τα γυρίσματα για την συνέχεια θα αρχίσουν μέσα στον επόμενο μήνα.
***
Πρώτο το Mega την εβδομάδα 22-28 Μαϊου με 14,8% (13,6%) σύμφωνα με τη Nielsen. Δεύτερος ο Alpha με 14(13,6%) και τρίτος ο ΣΚΑΪ με 11,5% (10,9%). Στο 10,1% ο ΑΝΤ1 (10,7%) και με 9,6% το Star (9,1%).